Slowik8609 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 wymiana opon, wymiana drążków kierowniczych, sworznia wahacza, klocków hamulcowych przód, zbieżność, mycie autka, odkurzanie + caly środek odświżony, politura na zewnątrz,osuszenie i uszczelnienie lampy tył ( parowała ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zablokowałem klapkę obiegu powietrza do kabiny w pozycji tylko z zawnątrz.Wreszcie mam nawiew powietrza do kabiny i przestały parować szyby.Klapka zablokowała się w pozycji obiegu zamkniętego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Wymieniłem opony na letnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Pl Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Sporo :) koła zmienione, zmieniony płyn hamulcowy, umyta, wypolerowane rysy i zwalczona rdza na nadkolu a dziura była ładna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Obydwa sceniole na alusach i letnich gumach, dodatkowo mój ma wyczyszczone i odświeżone malowanie zacisków hamulcowych. Srebrzysty felgmal z poprzedniego roku trzyma rewelacyjnie. :) :) Obydwa komplety zimówek wyczyszczone, wymyte ciśnieniowo i teraz wysychają. Niestety trzeba lakier na stalówkach poprawić ale do jesiennej zmiany będzie zrobione.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zatankowana pod korek, obmyta z brudu i kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Wsadziłem CB, 2 antenki t.j. długa i krótka zestrojone (wcześniej byłu używane w innej budzie) więc można wyruszać w :applause:trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Megan 2 otrzymał filtr powietrza i kabiny, odgrzybioną klimatyzacje, wymienione zaworki klimy (te które podłącza się maszynę to nabijania) i sama kilma została serwisowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Wczora założyłem: rolka prowadząca (SKF)- bo była uszkodzona, pasek GATES - 6PK1750- bo niby się uszkodził przez rolkę, a dziś po przejechaniu 30km: http://megane.com.pl/topic/9598-buczenie-a-moze-jakby-odglos-gotujacego-czaj/page__pid__348875__st__16#entry348875 "Łapy opadają" :) :) i co to może być?? Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez marcin.slaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 czarna wymienione oponki na letnie, scenic sprzęgło, uszczelniacz, drążki kierownicze, dwa wahacze, światełka do jazdy dziennej, aaaa no i zatankowany pod klapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 umyta i nawoskowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 scenic jeszcze umyty, wosk i wysprzątany w środku, plus nowe dywaniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Letnie buciory założone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Oba autka założyły letnie buciki :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Dodałem zegary z komputerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi