Radzio668 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Megi umyta :unsure: Odebrana dzisiaj z naprawy :unsure: Zaciski pomalowane na czerwień :!: (jest pięknie) Teraz trzeba się wziąc za odświeżenie plastików na zderzakach tylko nie wiem jak ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj-doc Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Wymieniłem żarówkę podświetlenia gniazda zapalniczki ;) ,bez rozbierania konsoli :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Wymieniony przewód klimatyzacji, jutro Megi dostanie freonu i będzie znowu w aucie miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 kupiłem, założyłem i przetestowałem windshoot'a ;) funkel nówka prosto z ASO. Złodzije !! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus269 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Wymieniłem tłumnik, świece, filtry, olej i zrobiłem ręczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Autko zatankowane a do tego Intruz zawieziony na synchronizację gaźników :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 uzupełniony czynnik R134a, jak pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 scenic dostał nowe opony, przy okazji umyty i wysprzątany w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3bian Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 wymienione świece, nie dawno wymienione filtry od gazy, kabinowy, powietrza. Wizyta u mechanika wymiana: - sprzęgła - łożyska elektrycznego - tylnej poduszki skrzyni w planach obszycie kierownicy, światła do jazdy dziennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 wyczyszczone plastiki wewnątrz, umyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 wymieniłem olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2darkness Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Ja swoją odkurzyłem ale w nagrodę nie chce mi odpalić. Jutro muszę dojść do ładu co jej odbiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Zatankowałem paliwko (95) do pełna za 5,04 (promocja z Lidla -15 gr./litr) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 wymieniona lewa żarówka mijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Wymieniony regulator napięcia w alternatorze, oraz pasek alternatora 3PK 719 i pompy wspomagania 3PK 835 Contitech. W przygotowaniu turial w tej sprawie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi