Cruel Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zatankowane 30l i krótka przejażdżka aby jutro nie odmówiła posłuszeństwa po dłuższym postoju :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zatankowana za 100zł,spłukana karcherem, podładowany akumulator na wszelki wypadek co by sima nie odmówił współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Wymiana kolejnej przepalonej żarówki H7 za lewą soczewką.. Nie wytrzymała za długo ale to tylko marketowe świecidło za kilka złotych, nie należy wiele wymagać. Częstsza wymiana, a co za tym idzie częściej nowe, niewypalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Wymieniłem czujnik położenia wału i auto chodzi jak nowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk22 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Szybka wymiana wkładu lusterka na nowy- już grzeje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wyprałem kartę do megi-po wysuszeniu działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 ja wyprałem kartę 3 razy i działa. Zatankowałem dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) W końcu (właśnie przed chwilą) zakończyłem rozpoczęty w ubiegłym roku remont prostownika.... Nadszedł nowy amperomierz i można było urządzenie poskładać. DZIAŁA i ŁADUJE Edytowane 3 Stycznia 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zainstalowałem nowe wtryski. Dwa dni pracy, z czego jeden zmarnowany przez moją głupotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) JEhcałem na złomowisko żeby zobaczyć czy coś ciekawego jest. I było 5 renault meganek I, 3 scenicy I, 2 clio II, 5 clio I. A reszta to Bmw, golfy, peugeoty, porsche i no cały spalony skoda octavia II. Mi udało z jednego megane wyjąć czujnik MAP ale tak męczyłem że płaski śrubokręt wygiął się. Wkrótce wymiana, tylko pytanie czy czyścić w środku? Regulamin pkt. 5.7 - logika wypowiedzi Przed wysłaniem proponuje przeczytać to co napiszesz Tomik Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Megi przeszła badanie techniczne,ale do wymiany prawy sworzeń,więc dwa od razu;) Dodano: 09 sty 2014 - 10:45 Megi dostała sworznie wahacza,olej Elf 5w40,filtr oleju,paliwa,powietrza i ustawiona zbieżność :P Edytowane 9 Stycznia 2014 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Megi została ubezpieczona na razie tylko AC, zatankowana za 100kę,oraz otrzymała nowe żarówki H7 Osram Cool Blue Intensive xenon LOOK 4200K, mam nadzieję że troszkę podziałają zważywszy na cenę niecałe 80zł. Świeca mocno (bez przsady) światło jest skupione ale nie ma w tym nic blue :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Wymieniona przekładnia kierownicza na nową, oryginalną. I znowu auto sunie jak po szynach, zero stukania. 900 zł. mniej w portfelu, ale warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciki Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Wymienione tuleje tylnej belki HUTCHINSON razy dwa stare już się wysłużyły nawet nie trzeba było zbytniej siły wkładać by je wyjąć, jak by się uparł to ręko by można by było się ich pozbyć oraz wymienione łożyska tył czas realizacji 3,5 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 co prawda nie dla renówki ale też moje auto wreszcie mam AUX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi