lukwisz Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Uratowana przed gradem;-) facet z passata obok miał parę wgniotek na masce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrator1992 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Wstawiłem białe poliftowe zegary :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszchm Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Zatankowana i dopompowane koła z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrrystian Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) Załorzone Założono odnowione felgi letnie z nowymi oponkami ;p Edytowane 28 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 zatankowana do pełna, oraz przy okazji pozamiatany chevrolett silverado w przedziale od 110 w zwyż bez pocenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Dzisiaj Megi dostałą nowy rozrząd, została umyta i odkurzona, a to wszystko w ASO Renault, gdzie okazało się najtaniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasayaku4 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Zakupiłem do mojej Lagunki I oryginalny filtr powietza. Od zakupu miałem instację LPG więc poprzedni właściciel zamontował stożkowy filtr powietrza. Poczytałem, że to praktycznie strzał w kolano więc męczę się z założniem filtra normalnego http://www.alanex-radom.pl Edytowane 23 Czerwca 2015 przez sasayaku4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Wymiana tłumika końcowego i uzupełnienie czynnika w klimatyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Czerwony zaliczył przegląd, bez zająknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zakup i wymiana filterków od instalacji LPG, 30zł lżej, a wymiana samodzielna :D Do tego tankowanko LPG do pełna z rabatem 10gr/L na Statoil :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zatankowana do pełna z Super 95 za super 5.19 zł za litr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrator1992 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wymieniony płyn hamulcowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Falcon Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 ....wykasowałem błąd (sonda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Pomimo posiadania w sceniolu drugim nowego aku, zakupiłem dziś w biedronie na totalnej wyprzedaży, 3m kable rozruchowe 400A za niebotyczną kwotę 5 zł. To takie jak w innych marketach kosztują około 30 zł. W Allegrowie za 20 zł. http://allegro.pl/kable-przewody-rozruchowe-do-akumulatora-400a-3m-i4254884745.html Identycznych od RaVa ostatnio używałem, jak mi aku zaniemógł... Znowu na kilka browarków zaoszczędzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 To zobacz kolego jaki przekrój w środku mają te kable, mogą się przydać do podładowania aku z drugiego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi