campino Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Dzisiaj kupiłem: tylną poduszkę silnika(skrzyni) CORTECO 80000295 , Tuleje tylniej belki SASIC 4003384 , końcówki drążków kierowniczych TRW JTE 293 i JTE 292 , świece zapłonowe NGK V-LINE Nr.6 BPR5E(S) , zamówione przewody NGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Myślę, że raz na zawszę pozbyłem się problemów z centralnym zamkiem i alarmem w moim aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Odkurzona i wymyta W Clio wymieniłem 4 sprężyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Zakupiony filtr powietrza [center:667b27aa0f] [/center:667b27aa0f] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klajniak91 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 zrobiłem przegląd:) i zaprowadziłem do mechanika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Ja zakupiłem komplet śrub zabezpieczających do alusów do sceniola drugiego. Markowane- Renault Botique. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campino Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Odebrałem szczeniaka z zamontowanym i wyregulowanym LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Dziś wymiana tłumików. Środkowy i końcowy, o błoga cisza! łącznie 263,- zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Zakupiłem maty grzewcze do lusterek, będę próbował reanimować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 kompletny rozrząd i pompa wody, troche pierdziało więc zreanimowałem mu wydech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzyinaczej Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Naprawiłem licznik i zagazowałem renatkę. Teraz mniej boli przy tankowaniu i mogę mówić wszystkim, że jeżdżę "na podwójnym gazie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Wymieniona żarówka podświetlania licznika kilometrów, naprawione pokrętło siły nawiewu i wymienione podświetlenie panelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Posprzątałem w środku Byłem na myjni parę dni temu, ale już nie widać tego Poza tym planuję wymienić podświetlenie w kokpicie (bo część padła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Sceniole (oba) wykąpane w aktywnej pianie i dokładnie wypłukane karcherem. Dodatkowo sceniol drugi przeszedł gruntowne odkurzanie wszystkich zakamarków w środku, pozbywając się okruchów i kurzu po poprzednim właścicielu. Nareszcie pogoda pozwoliła to zrobić należycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Wymieniony został przedni reflektor, od strony pasażera. Poprzedni został uszkodzony przez kamyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi