woytek13 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 - naprawiona kontrolka od LPG (rezerwa, która wcześniej nie działała) - zmierzone czasy 0-100 na gazie i benzynie (szczegóły w temacie z moją Meganą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 kupiłem CB-Radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Zamontowałem nowe siłowniki klapy teraz już mnie głowa nie będzie bolec od podtrzymywania klapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Odkurzyłem autko i umyłem na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzol Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Na niedzielny wyjazd na wakacje założyłem nieoryginalne radio. Firmowy Carminat nie chce działać, więc choć tak, bez sterowania i wyśw. będzie grało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Wymieniłem tylne klocki hamulcowe. Dzięki manualowi z forum poszło bardziej niż gładko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 kupiłem cały komplet CB-Radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 dzisiaj przyszedł do mnie komplet amortyzatorów Bilstein B4 (przód i tył), tył już wymieniony, przód myślę że najpóźniej w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianpop Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 (edytowane) Naprawa modułu sterującego wentylatorem (od klimy). Koszt 19 zł. Oszczędność ponad 250 zł. Przy okazji przesmarowanie łożysk wentylatora. Edytowane 13 Lipca 2011 przez damianpop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Wymienione gumy na stabilizatorze, prawy wahacz z końcówką, wymienione oba łożyska w Macpherson'ie, zrobiony przegląd rejestracyjny przez który przeszedłem śpiewająco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Wreszcie zarejestrowałem autko i ubezpieczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Wymienione tarcze, klocki, łożyska kół przednich, świece, amortyzatory z tyłu, wymieniony olej, filtry, odgrzybiona klimatyzacja no i przyklejona wlepka forumowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Wyczyściłem i przesmarowałem zamek tylnej klapy, jak uszczelnienie blendy i jej mocowań pomogło na wodę w klapie to teraz paskudzi się tylko zamek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Wymieniłem żarówki H7 za soczewkami w sceniolu drugim, jedną z powodu przepalenia, drugą dla towarzystwa pierwszej, by było do pary. Ciasno ale jak na pierwszy raz to nie było najgorzej z wymiana bez rozbierania połowy auta. Prawa 5 minut, lewa około 10, bez odłączania i odkręcania akumulatora ale po zdjęciu pokrywy nad skrzynką bezpieczników pod maską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Wysuszyłem zalany środek schowka pasażera. Udrożniłem odpływy wody z podszybia i parownika klimatyzacji. Odgrzybiłem klimę i wymieniłem filtr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi