Werderaner Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Wymiana tłumika i mocowań na całej długości.Od razu cicho się zrobiło. Sklejenie prowadnicy w mechaniźmie podoszenia szyby. I to by było na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Miałem wolne dzisiaj,więc Megi została dokładnie umyta,odkurzona zalana do 3/4 baku i przegoniona na autostradzie w kierunku Wrocławia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Posmarowałem zawiaski, Chyba rozejrze się za tym z lewej(od kierowcy) bo troche ma luz. Konserwacja auta skończona, ale po zmianie opon trzeba będzie sprawdzić czy podnośnik czegoś nie podrapał Kilka dni temu popsikałem szyby od środka. Podobno nie powinny parować. To w teorii a w praktyce różnie bywa bo kiedyś pryskałem i coś tam wychodziło. Zaznaczam, że w zasadzie nie miałem problemów z parowaniem, ale....przetestować nie zaszkodzi. Najwyżej się umyje. Dodano: 28 paź 2013 - 21:06 Zapomniałem o najważniejszym. W piątek zapłaciłem OC i AC za cały rok z góry więc nie byłem zdolny do pisania na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 MeganII otrzymał nowe tarcze i klocki (firmy Kraft komplet za niecałe 160zł zobaczymy jak się będzie to sprawować); przy okazji okazało się że lewa końcówka drążka kończy żywot oraz pękła koronka abs z prawej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Czarny umyty, po bombardowaniu latających istot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 CeCejka dostała nowy kompresor klimatyzacji żeby mi było zimno...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Czerwony: umyty, nawoskowany i wysprzątany w środku. Czarny zatankowany, uzupełniony płyn do spryskiwaczy i chłodniczy. Teraz oba gotowe do podróży :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Mój sceniol drugi dziś dokładnie umyty i wysprzątany w środku, oraz z zewnątrz cała karoseria potraktowana doświadczalnie silikonem w sprayu, który już na plastiki polecałem i wypolerowana. Doświadczenie polega na sprawdzeniu jak długo to na karoserii wytrzyma, bo że jest nieszkodliwe i nabłyszczające dla lakieru bez tłustej powłoki to już wiem od liku miesięcy, jak właśnie plastiki odświeżałem. Karoseria po tym zabiegu szkli się jak lustro. Niestety fotki fonem robione, w nie najlepszym oświetleniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Megi odkurzona i wysprzątana wewnątrz, opróżniony bagażnik, dopompowane kółka(jeszcze letnie), dolany zimowy płyn do spryskiwacza no i kupiony nowy zapach oczywiście vaniliowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Umyta i odkurzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 zrobione 600km, po tym jak się przejechałem obwodnicą w kielcach, trochę uwierzyłem w Polske, równiutko, szeroko, bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Wymienione kapcie na zimowe. Później może nie być na to czasu i okaże się, że śnieg dopadł mnie 300km od miejsca, gdzie mam kapciuszki :) Wypsikałem na bezczela resztę płynu letniego, aby zalać zimowym. Znowu garażowane pod chmurką, więc lepiej uczynić to teraz i nie dać się zaskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Zmienione oponki na zimowe. Nawet bez "kolejki" bo 20 minut czekania trudno nazwać tłokiem u gumiarzy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Jak na razie nie ma kolejek, wymieniłem dzisiaj w firmowym Beepr-ze, zajęło mi to 30 min. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 wymieniłem pedała gazu - jutro test czy będzie nadal skakał jak żabka czy pojedzie płynnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi