Cruel Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Obmyta na szybko, ale przynajmniej milej się zerka na nią. W zeszłym tyg wymienione opony na letnie. I zatankowane łącznie 90litrów pb95. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 ale przecież zbiornik ma 60... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Albo dodatkowy bak albo wyjątkowo nieuczciwa stacja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 W końcu po wielu latach obecności na forum stworzyłem małą prezentację mojej Meganki. Link w podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wymieniony olej+filtr oleju+filtr powietrza. Założone letnie koła i się okazało ze puściła obejma na manszecie co zaowocowało naprawą u Mielcarka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gungosa Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Wymieniony olej w 1.9dCi ELF Evolution 900 SXR 5W40! + Filterek oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabbou Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zabezpieczenie odprysku na szybie i jego wizualna likwidacja + dalszy ciąg poszukiwania garażu do wynajęcia... kosmetyki już czekają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buli1973 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) To i ja się pochwale ,przejechała 273.000 i w nagrodę dostała nową kierownice Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez buli1973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 A ja dziś kupiłem mojej Megi mate do bagażnika, w sobotę lub niedzielę będzie montaż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 A ja dzisiaj dołożyłem wszelkich starań, aby nie obić mojej Meganki zdejmując pustaki z palety obok samochodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zatankowana na full i umyta i wywoskowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Wymieniony głośnik w drzwiach pasażera z pierdzącego na mniej pierdzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Megi umyta, nawoskowana tym woskiem i błyszcząca gotowa do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Przykrecony uchwyt do zamykania drzwi ;) Przegoniona lekko i zatankowana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi