P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Jak ktoś potrzebuje instrukcji producenta do autka, to znalazłem taki link http://www.renaultclub.cz/index.php?p=manuals Niestety wszystkie po czesku :-P [ Dodano: 2007-06-15, 16:16 ] [ Dodano: 2007-06-15, 16:09 ] Potrzebny ktoś kto ma OCR i chciałby się pobawić w przetworzenie fotek z WKŁ 1999-2002 Część stron już mam, ale wg mnie jakość jest mało zadowalająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 grissley, wejdz na ftp PIKUR'a, wejdz w manuale i tam znajdziesz do MII instrukcje MR, jeden z dzialow to kompletny opis klimy, wszystkich jakie montuja w MII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiul_ka Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Cześć Mam problem z instrukcją do mojej meganki :-/ Cała instrukcja jest po niemiecku, a ja w tym kierunku nie mam zbytnich uzdolnień :-> Niestety, nie mogę także ściągnąć instrukcji ze stron które są podane w waszych postach :-( Czy ktoś mógłby wysłać mi polską lub angielską wersję instrukcji na maila??? Bardzo bym prosiła :) Mam meganke hatchback, silnik 1:6, rok 97:-) Mój mail: [email protected], z góry dziękuje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 kliknij ponizszy link: ftp://ftp.pikur.digi.pl nastepnie przejdz do katalogu manuale/megane i sciagnij to co Cie interesuje przez prawy klik i "zapisz element jako" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiul_ka Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedź, ale te instrukcje, które są zamieszczone zaczynają się od 21 strony, a mi chodzi o te pierwsze 20 ;-) [ Dodano: 2007-07-02, 17:13 ] Oki, już mam Sorki za zamieszanie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Tam masz zeskanowaną całą książkę i to sobie ściągnij Tam też jest opisane co i jak działa w megi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruk Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Świetna sprawa z tymi manualami Dzięki za ftpa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tresor Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 hello wszystkim! poszukuję instrukcji do MII grandtour 1.5 dci mam taką ale oryginalną w wersji niemieckiej, a u mnie niestety nie najlepiej ze "szprechaniem" jakby ktoś gdzieś trafił taką w wersji polskiej w PDF'ie lub mógł pożyczyć do przeczytania to byłbym mega wdzięczny. Ps.przejrzałem ftp ale tam nie widzę. Znalazłem identyczną ale w wersji czeskiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Znalazłem identyczną ale w wersji czeskiej W wersji czeskiej to ja kiedyś wgrałem, tyle tylko, że jest to od Megane I phase II ;-) No cóż, ale skoro nie "szprechasz" to może i nie "cze[ciach]esz". A propo pytania to może pomóc DrNO, ale nie jestem pewien czy już gdzieś linka nie podawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tresor Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 No właśnie podążyłem za którymś linkiem i tam znalazłem tą czeską. ok. poczekam jak się DrNO wypowie. EDIT: przeglądałem FTP i doszukałem się instrukcji dla MII 3d - i dodatkowo skany do wersji kombi. Tak więc mam co chciałem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tirurara Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Szukam na tym ftp pikura ksiazki samnaprawiam renault megane I i nie moge znaleźć. tzn jest ale nie da sie sciagnac aktywne sa tylko linki z okadkami jog a tresc w pdfach jest niedostepna. mozna wrzucić to jeszczxe raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jest wszystko i bez problemu daje się ściągnąć szukaj w katalogu Manuale/Megane/Megane 96-99 instrukcja i Manuale/Megane/marcin bydgoszcz WKŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devillo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 w żadnym folderze nie ma nic, nawet w tym manualu :-/ Ja cos źle robie czy jak :D EDIT: wchodziłem nie pod ten link :D :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 jest wszystko i daje się ściągnąć - przed chwilą sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufus1985 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 mam megane II przywieziona z francji 1.5dci i gdzie moge znalesc tlumaczenie do komuteru ktory wyswietla po francusku wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi