Levy Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 (edytowane) A ja prosiłbym o jakiś reupload wszystkich możliwych manuali dla Megane 1 ph 2. A to ze względu na to, że na PIKUR'ze prędkość pobierania jest praktycznie żadna, a ponadto po ewentualnym pobraniu pojawiają się błędy przy rozpakowywaniu archiwów... Z góry dziękuję EDIT: gwoli ścisłości chodzi mi konkretnie o: 1. manual serwisowy + dodatki 2. manual meganeI phII 3. schematy elektryczne EDIT2: Dzięki EnD :) Edytowane 9 Października 2011 przez Levy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Część instrukcji znajdziesz na plikach poszukaj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Na stronie DrNO wszystko nadal widnieje http://members.chello.pl/rbanas/renault/manuale.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkojak Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 A ja dalej szukam instrukcji obsługi Scenic RX4, przeszukałem różne portale, ale nic, nic, nic. Do Scenic IphI i II mam, ale jest sporo różnicy. Nareszcie , po wielkich trudach (sorki- brak czasu) wzialem sie za dokonczenie skanowania instrukcji . Wszystko bylo pieknie do momentu gdy na jednym ze zdjec zobaczylem ze cos mi klapa nie pasuje do oryginalu :) Okazuje sie ze instrukcja do Scenica i RX 4 to to samo .Jedyna roznica to na wewnetrznej stronie okladki w rodzajach oleji ( olejow ? ) dodadany jest olej do Final Drive. Na szczescie po przekopaniu dokumentow znalazlem jeszcze kilkustronicowy dodatek specjalnie do RX4. ;) Dla zainteresowanych link do niego Scenic RX4.Nie mam nic przeciwko udostepnieniu go na np.pikurze. P.S. Jednoczesnie zwracam sie z przeogromna prosba do Administracji o wyrozumialosc w zwiazku z brakiem polskich znakow diaktrycznych.Please,dont kill me. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej156 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 poszukuje książki typu sam naprawiam do renault megane II 1.6 16V z 2003 roku hatchback proszę o pomoc email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 ;) Kolega ma problem z czytaniem ze zrozumieniem :D Link jest dwa posty wyżej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnrealMan Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam Cały czas poszukuje instrukcji obsługi bądź książki serwisowej do Megane II CC. Pisałem do jednego z forumowiczów, niestety nie odpisał (chyba takowych nie ma). Odwiedziłem stronkę DrNO - niestety także tam nie znalazłem bo jest tylko do zwykłej 2, w plikach znajduje się częściowa książeczka która się przyda ale nie ma tam informacji mnie interesujących. Wiec proszę o pomoc - czy ktokolwiek takowe rarytasy posiada i byłby chętny się podzielić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 ZTCW to nie ma, że tak powiem, polskiej książki, szukaj na znanych serwerach aukcyjnych, pojawiają się tam takie wydawnictwa. Pozostaje Ci zainteresowanie się Dialogysem, wtedy będziesz miał znacznie więcej niż zawiera Sam Naprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 UnrealMan Jeżeli może być po rosyjsku to podaj adres meilowy na PW to ci podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnrealMan Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dziękuję za pomoc Nil - dziękuję, na necie są po angielsku, ale techniczny język jest trochę trudny, ale i tak dzięki Jakby jednak ktoś znalazł instukcję obsługi Megane II CC, bardzo proszę o przesłanie :) będę bardzo wdzięczny. podaję maila: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witz Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Poszukuję instrukcji obsługi scenic 1.5dci, a szczególnie chodzi mi o opis bezpieczników. Ten link w download nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majojo Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Dziękować za takie forum. Wszędzie szukałem instrukcji i nie mogłem znaleźć (oczywiście w języku pl). Bardzo mi to pomogło w rozwiązaniu kilku problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Mam instrukcję do Scenica (Grand Scenica) III (2009-2011). Kopia bardzo dobra. Chciałem ją wkleić na forum, ale mi się nie udało... :) Jeśli ktoś chce to zapraszam na mojego chomika: http://chomikuj.pl/norbert_p1 Jeśli dojdę jak się wkleja na forum to również tutaj ją znajdziecie. Na tutejszym forum jest już taka sama, ale nie można jej pobrać (file not found). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Instrukcję można ściągnąć po zarejestrowaniu się na stronie Moje Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 :) Nie udało mi się znaleźć nic, poza instrukcją do Carminat TomTom/ Możesz coś więcej napisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi