DrNO Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 AKTUALIZACJA Dodane zostały linki do "VISU 2005", czyli do schematów elektryki w autach koncernu Renault. Baza z 2005roku. Są tam schematy do wszystkich MI, SI; prawie wszystkich MII, SII. MIII niestety jeszcze musi chwilę poczekać, nie udało się jeszcze takowych zdobyć. Warto zwórcić uwagę na to, że prawie każdy rocznik ma swoje własne schematy, czyli są też i zmiany (zwykle drobne), ale jak można to najfajniej jest mieć najdokładniejsze plany :) Miłego zasysania. PS: jedyna wada - źródło to GB a więc język schematów to EN. Ale jest duuuużo obrazków i są tłumacze internetowe, więc każdy się połapie! :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raa24 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam Poszukuję instrukcji Sam naprawiam do Renault Megane II 2006 1.5DCI. Może ktoś zna namiary lub może przesłać na email [email protected]. pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniab-1989 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Hej Kilka dni temu stałam się szczęśliwą posiadaczką Megane 1 2000r silnik 1.4 benzyna:) i chciałam zapytać czy ktoś może z Was ma dostęp do instrukcji obsługi w POLSKIEJ wersji językowej, bo ta niemiecka coś mi nie za bardzo chce się sama przetłumaczyć Proszę pomóżcie mi, będę baaardzo wdzięczna ;-) pozdrawiam i szerokiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark79 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 witam , poszukuje książkę z cyklu sam naprawiam wydawnictwa wkl , chodzi konkretnie o renault megane 99r. 1.6 16v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 shark79, Zajrzyj dokładnie w ten temat i poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shymano Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Witam, pozwoliłem sobie dorzucić na ftp instrukcje do megane I ph1 i ph2 przekonwertowane z jpg do pdf - gotowe do wydruku jednym kliknięciem. Myślę że oszczędzi to innym czasu pliki: instrukcja_megane_1ph1_1996-1999.pdf i instrukcja_megane_1ph2_1999-2002.pdf Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinex1233 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 czemu naprawiam sam nie działa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam posiada ktoś może instrukcje obsługi do Renault Scenic 99r 1.6B 16v ?????? proszę o wysłanie na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Wojtek1987, A samemu nie możesz ściągnąć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 szukalem nieznalazlem, moze zle szukam ;) nie wiem probowalem nawet z torrenta sciagnac i dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 A pierwszy post w tym temacie przeczytałeś;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 przeczytałem i nic nie wiedzę w tych plikach, może jakaś podpowiedź co mam ściągnąć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1234111 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Potrzebuję polskiej instrukcji carminat 8000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Potrzebuję pilnie schematów elektrycznych do M II ph2 jeżeli mógłby ktoś podesłać na PW lub dać linka gdzie mogę je znależ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkretny Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 witam biję się w pierś - ftp działa (total commander) - przegladarka automatycznie łaczy bez hasła i jako nieznany użytkownik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi