fly.high Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Ciekawy program (opis w linku): http://peb.pl/inne-programy/304805-rapidshare-etech-workshop-2007-pl-3cd.html mam pytanie, ma kto witaminkę albo wie ktoś jak to odpalić? w archiwum niby jest, ale to tylko odnośnik do strony. --------------------------------------------------------- ok, już mam, jest tam DLL'ka którą antivir rozpoznaje jako wirus i usuwa. także uwaga na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 cześć wszystkim mam wielką prośbę czy ktoś z szanownych kolegów posiada książkę napraw do megane 1.6 55kw 96r jest to silnik montowany w niemczech a jego oznaczenie to K7M 720. Z góry wszystkim dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensej17 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Witam ... Mam Renault Megane I Rocznik 2002 z silnikiem 1.9dci czyli po liftingu. Czy ma ktos sam naprawiam albo cos w tym stylu bo w MIPHII_WK__321_ tam jest ta wersja nadwozia ale nie ma silnika diesel ... czy jest wogole do tego modelu ?...:> Dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovner Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Też bym był zainteresowany jakimś dokładnym opisem silnika 1.9DCi F9QK732 , bo w WKL są silniki prawie wszystkie inne z wyjątkiem w/w :-( , a pdf do dti na ftpie jest uszkodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam!! Nowy tu jestem. Uzytkowniekim Scenica jestem od tygodniaa. Szukałem 2 godziny instrukcji do Scenica 99-03 na ftp pikur'a. Nie dziwcie się że wiara pyta o instrukcje, bo znaleśc w katalogach nie może. Nigy bym nie wpadł że jeżeli są katalogi Megane Scenic, Megane Scenic2 i Scenic II, instrukcja do mojego samochodu będzie się znajdować w katalogu Megane. POzdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Boski, jak sam zauważyłeś to ftp. PIKURA, nie megane.com. Ciesz się że mamy dostęp do tych plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 witam. jestem tu nowa szczerze nie za bardzo jeszcze wiem jak tu się poruszać w tematach, chodzi mi o instukcję obsługi do megane grandtour 1,5 dci jeżeli mógłby mi ktoś pomóc będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schilaci Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam. Czytam sobie co piszecie, patrze po linkach jakie udostępniacie ale nigdzie nie mogę znaleźć książki SAM NAPRAWIAM RENAULT SCENIC 99-03. Chodzi mi o auto 1,9 dCi. Jeśli ktoś może wyłożyć to najprościej jak się da to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eques Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Witam, od dłuższego czasu poszukuję książki wydawnictwa Haynes do Scenica z 97 roku. W książce zawarte są modele scenic i Megane z lat 96-99. Niestety książka jest nie do zdobycia w postaci elektronicznej. Jeżeli ktoś ma proszę o podzielenie się. rico(at)onet.eu dzięki za wszelką pomoc Eques Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotruk11 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 ja również dołączam się do prośby Equesa [email protected] z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agus52 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 nie wiem o co tu chodzi ale ja bym chciała troszke instrukcji do scenika, bo mam troszke ale środka mi brakuje i to tego co mnie intersuje ale nie wiem gdzie i jak tego szukac, wogólne nic nie wiem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarqk20 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 wrzuciłem wam ksiazke renault megane 99-02 wiec sciagajcie póki tam jeszcvze jest http://wsi.edu.pl/~kolodziejja/renault/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi1961 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 brak dwóch ostatnich części ,może jeszcze raz wrzucisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agus52 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 dzien dobry fajna ta instrukcja, mi troche nie pasuje mi trzeba z 2005 :-( pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schilaci Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 A do 1,9 dCi nie ma nikt takiej książki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi