xxxxxx44 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 czy ma ktoś może schemat połączenia alarmu renault Megane, na serwerze ftp.pikur są schematy ale nie ma do Megana, jeśli ktoś by miał może zechciałby mi udostępnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_EK Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 A ja mam troche inne pytanie, a mianowicie gdzie mozna kupic papierowa (tradycyjna) instrukcje obslugi?? Megane II Grandtour ¨06 Sorki za brak polskich znakow ale wlasnie jestem za granica :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Piter_EK, a szukałeś tej instrukcji na allegro? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_EK Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Po napisaniu postu wszedlem na allegro i znalazlem dwie do wersji grandtour. I tu mam pytanie, czy jest jakas roznica w instrukcji do phI i phII? A moze z serwisie mozna takowa nabyc?? Ktos sie orientuje?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 A zamiast pytac to lepiej zadzwoń do ASO i dowiesz sie czy instrukcję dostaniesz i ewentualnie porównasz ceny tam i na allegro. Różnice w instrukcjach są pewnie takie same jak w autach megane II phI i PhII, jeśli auta się nie różnią zbytnio to i instrukcja każda ci przypasuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_EK Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Tak jak pisalem wczesniej jestem za granica... dlatego nie dzwonilem do ASO :) mialem nadzieje ze ktos wie czy mozna tam dostac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_EK Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 W końcu zadzwoniłem na infolinię Renault - instrukcja kosztuje 122 zł... Gdyby ktoś szukał :) Przy okazji dowiedziałem się, że mam się udać do serwisu na akcję przywoływawczą (???) w celu kontroli i domniemanego usunięcia jakiejś usterki występującej w tym modelu... Czy ktoś wie o który z układów może chodzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 nie pytajcie mnie na razie "czy działa?", na razie "zdobywam" te pliki co trochę potrwa Ja już kończę, ale wydaje mi się, że wszystkie dokumenty są wyłącznie po hiszpańsku :-? Zobaczę jak zainstaluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 niestety tak, przykro mi. poza tym ciagle nie mogę doprowadzić dialogysa 2008 do pełni funkcjonalności... teraz trzeba sprawdzić 2007 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 no to kicha :-( Jak dociągnę 2008 zabieram się za 2007 zobaczę co tam jest :-? PS No i rzeczywiście wersja 2008 jest lokalizacją hiszpańską, działają jedynie "rysunki", brak jest dokumentów i not technicznych. Jednym słowem kicha. Szkoda ściągać :-? PS Dokumenty techniczne oczywiście są tyle, że po hiszpańsku i taki język należy wybrać przy instalacji programu. Wybranie instalacji w języku polski skutkuje tym, że program jest spolonizowany, można przeglądać rysunki, natomiast opcja wyboru not i dokumentów technicznych skutkuje żądaniem o płytkę CD (nie zależnie od wybranej opcji pełnej czy samego programu), w języku hiszpańskim opcja ta działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Dialogys 2007 działa dobrze, niestety dokumentacja tylko RU. Pozostaje tylko 3.3.1 z pdf'ami PL i tu do was Forumowicze pytanie, czy mam zamieścić Dialogys'a 3.3.1 i/lub 3.4.0 na jakiejś plikodajni? Jeśli tak to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aitec Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 witam niestety nie otwiera mi sie mam jakies dziwne ikonki tych plików czym to sie otwiera ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 winrar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Jesteście boscy - szczególne podziękowania dla pracy DrNo. Dla mnie - mechanika amatora - serwisówki to prawdziwy skarb. Tylko czemu one są niekompletne? Np. dla scenic II (które mnie interesują) MR370 mam tylko 0-3, 6 i 8. Brauje 4,5,7. MR371 brakuje 1,2,3,8 MR372 brakuje 4,5 i 7. Gdze można dorwać te brakujące "rozdziały"? O. PS. Przy okazji jak czytałem o wymianie filtru powietrza dla mojego silnika to już mi sie odechciało, szczególnie po wskazówce, że mam coś wyciąć w podszybiu, aby sie tam dostać. Jak tak faktycznie jest - paranoja i "pozdrawiam" konstruktorów z reno :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 to nie tak... numery w MR'ach nie są po kolei, to jest jakieś tak kodowe oznaczenie "by Renault", możliwe, że gdzieś istnieją "brakujące numery" ale to co jest na mojej stronce to jest całość wyciągnięta z dialogys'a. Do innych autek jest tak samo. DLA ZAINTERESOWANYCH: Właśnie wgrywam na serwery mowe pliki WKŁ'a dla MI phII (czyli to co ciągle było niekompletne). THX tu Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi