Yetiq Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Tu masz link do tematu http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Na serwerze: ftp://renault:[email protected] w katalogu: Manuale/czeskie/MEGANE od 01-96 do 10-02, SCENIC od 01-97 do 06-03/ umieściłem wersje elektroniczną czeskiej książki z cyklu "sam naprawiam". Książka zawiera przydatne informacje dla MEGANE od 01-96 do 10-02 oraz SCENIC od 01-97 do 06-03 nadal szukam książki w wersji elektronicznej po Polsku dla Megi 1 PH2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart314 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Hallo. Pozwoliłem sobie podrzucić na ftp://renault:[email protected]/ książeczke serwisową zeskanowaną z Renault Thalia (z tego co zauważyłem wartości pasują też do innych wozów) znajduje się w dziale manuale > renault obsługa techniczna. A zaraz po wejściu na ftp wrzuciłem coś co nazwałem Z Thalii.Obsługa i eksploatacja. Nie jest to najlepsze miejsce do tego pliku, to też upraszam włodarza tego serwera o przeniesienie go we właściwe miejsce. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Mam pytanie: czy z ftp'u PIKURowego schemat elektryki do Megane I phI jest dobry także do Classica? Tam jest napisane ze cabriolet, moj mechanik powiedzial ze by potrzebowal tego a nie wiem czy to jest dobre. Jakby ktos mial taki schemat do Classica to proszę bardzo o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdry Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam, czy ja się mylę czy na ftpie pikura zmienił sie login?? może ktoś podać aktualny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Widocznie zmienili, ich serwer, mają do tego prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 No to mamy powrót do przyszłości :) Kilka razy widziałem film, w którym strazacy byli potrzebni do palenia książek. (w tytule coś z Fahrenhajtem było, nie pamiętam) By ocalić literaturę ludzie uczyli się na pamięć książek. Każdy był jednym tytułem. Po zmianie hasła dostępowego do ftp. chyba trzeba to samo zrobić. :) Ktoś będzie "Sam naprawiam" a ktoś inny "instrukcją obsługi". A tak na serio, trzeba wymyślić jakiś sposób udostępniania tych plików potrzebującym. Wielu użytkowników tego forum posiada je u siebie, niestety są za duże by przesyłać je pocztą. Czekam na pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_m Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Drodzy użytkownicy Renault. Proszę poratujcie rodzimej produkcji instrukcją do Renault Scenic II z 2005 r. 1,9 dci. Od dwóch dni jestem właścicielem tego autka, które zostało sprowadzone od wielbicieli żab, a ja żabiego języka ni w ząb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Można by je wrzucić na rapidshare, megaupload ?? I podać linki na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Ale z tych serwisów pliki są usuwane po jakimś czasie. Ja zobacze jaki mam limit transferu zuzyty, to najwyzej (przynajmniej do czasu znalezienia czegos lepszego) ja je zahostuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_m Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Jeśli mi podeślecie instrukcje wrzucę je na konto premium rapida, z którego pliki nie są usuwane nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Ja zrobiłem inaczej wykorzystałem opcję GMail Drive Założyłem konto na Gmailu i umieściłem tam parę plików. Trzeba sobie ściągnąć programik-sterownik, wtedy widać go jako dysk. http://google.bajo.pl/download,plik,2924,gmail,drive,pl.html User: [email protected] Password: qwe1asd2zxc3 Co nieco tam już wrzuciłem Jak są chętni do sprawdzenia zapraszam do korzystania i wrzucania plików. Można przetestować też takie rozwiązanie. Z RS to mam rożne doświadczenia, przeważnie nie mogę się na niego wbić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 P_r_z_e_m_o, zamontowałem wszedłem i...... folder jest pusty Nie wiem teraz czy wyczysciłeś, czy mam swój dysk sieciowy, czy po prostu nie moje pliki i nie mogę ich widzieć. odpisz co o tym mysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 tez sprawdziłem, jest pusto, może trzeba coś na koncie gmail przestawić, np zrobić folder czy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_m Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 http://rapidshare.com/files/71312771/RENAU...M_NAPRAWIAM.rar A ja będę niezmiernie wdzięczny za instrukcję do Scenica II. Mam nadzieję, że się przyda. Postaram się systematycznie dorzucać nowe pliki. Renault Megane od 1996-1999r. Bogato ilustrowany fachowy poradnik, dla wszystkich posiadaczy i użytkowników samochodów osobowych Renault Megane, Megane Coupe, Megane Classic oraz Megane Scenic, wyposażonych w silniki benzynowe: ośmiozaworowe OHC o pojemności 1.4 dm3 (typu E7J) i mocy 51 kW oraz 55 kW. ośmiozaworowe OHC o pojemności 1.6 dm3 (typu K7M) i mocy 66 kW. ośmiozaworowe OHC o pojemności 2.0 dm3 (typu F3R) i mocy 83.5 kW. szesnastozaworowe DOHC o pojomności 2.0 dm3 (typu F7R)i mocy 108 kW. ze skrzynkami przekładniowymi: - mechanicznym pięciobiegowymi -automatycznymi. W książce opisano i zestawiono: -szczegółowe dane techniczne i regulacyjne. -momenty dokręcania ważniejszych połączeń, -prace obsługowo-naprawcze -wyposażenie niezbędne do obsługi i naprawy. -materiały eksploatacyjne i częstość ich wymiany, -schematy instalacji elektrycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi