logigamer Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 WIEKIE dzięki!!! Jutro sprawdzę bo dziś jak wrócę z pracy to ciemno bedzie. Dzięki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klarabuch Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 A czy mógłby kotś dorzucić takie zdjęcia ze scenikiem? Tylko wersję bez ksenonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 U mnie autko z 2008 roku. Pierwsza rejestracja 31 grudnia 2008. Światła były nieaktywne, włączyli w serwisie bez najmniejszego problemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logigamer Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 ja mam 2010 (jak sprawdzić miesiąc???) i swiatła dzienne są!!! dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Woytus regeneracja..... czy rejestracja ;] ?? logigamer, gratulacje także normalnie autoświat na śmietnik... do tego mimo moich mejli, wpisów na facebook`u, udowadniania że światła dzienne są pan redaktorek podtrzymuje... że ich nie ma.... a renault polska mnie zignorowało ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Woytus regeneracja..... czy rejestracja ;] ?? Dzięki już poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysm Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 ja mam 2010 (jak sprawdzić miesiąc???) i swiatła dzienne są!!! dzieki! U mnie jest albo miesiąc, albo tydzień produkcji (nie pamiętam) na półce w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Na Półce to jest data produkcji półki ;P Praktycznie każdy podzespół ma taką datę produkcji, najłatwiej sprawdzić na szybach. Wiadomo, auto nie może być starsze niż ta data, chyba , że cześć była wymieniana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturlep Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 czyli przy dziennych światłach z tyłu ma się nic nie świecić ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Dokładnie tak jest, przy włączonych światłach dziennych , świecą się tylko dwie żarówki 21W z przodu. Oświetlenie tylne nie świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturlep Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 hm i to jest zgodne z przepisami, można tak jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 arturlep, Kto ci dal prawko ;-) Wiedzę trzeba sobie odnawiać jak się przepisy zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 hm i to jest zgodne z przepisami, można tak jeździć? odkąd polskie prawo dostosowano do unijnego, jest to jak najbardziej zgodne z prawem. choć na CB często mi mówią jadąc za mną... żebym włączył światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 choć na CB często mi mówią jadąc za mną... żebym włączył światła Hmm ja na dziennych zrobiłem po Polsce przez rok czasu około 35tys km i tylko dwa razy spotkałem się na CB z komentarzem osoby jadącej z tyłu abym włączył światła, wydaje mi się że kierowcy się już przyzwyczaili że dużo osób ma dzienne światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi