dula Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witam , mam problem z zamykaniem szyby od pasażera , a mianowicie szyba zamyka się automatycznie ale po zamknięciu natychmiast sie uchyla na około 10cm i tak za każym razem ,, myśle ze jest winna ale nie jestem pewien proszę o pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 zacznij od kostki przy zawiasach, odepnij, przeczyść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryskil Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam. Opis wskazuje że działa system zapobiegania przycięciu. Nie masz owiewek czasem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dula Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 witam , usterka usunieta , szyba blokowała sie przy końcu zamykania , przesmarowałem wazelinką i wszystko oki,, pozdrawiam i dziękuje za pomoc. Temat zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny82 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 pzdro tzn te gumy trzbawyjadz z drzwi to sa wtyczki? zacznij od kostki przy zawiasach, odepnij, przeczyść tez mam problem, że szyba nie działa od strony pasażera od kierowcy działa. Gdy wciskam od strony pasażera żeby do góry to światło słabnie w dół zero reakcji. A po stronie kierowcy wciskając góra dół zero reakcji szyby pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi