kovalsm Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Właśnie rozsypało mi się turbo w w/w aucie. W jednej z firm, które zajmują się regeneracją oraz sprzedażą nowych turbosprężarek otrzymałem informację, że do tego typu silników nie opłaca się regenerować turbiny ponieważ za pół roku padnie (koszt nowej to blisko 3000zł !). Dlatego ciekawy jestem opinii osób, które wymieniały turbo w takich sinikach, jak chodzą im regenerowane turbinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 kovalsm, spróbuj tu http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=4130&...neracja+turbiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovalsm Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Dzięki pawelp2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Głupie gadanie jak sie dba to bedzie chodzić a podstawa to czysty filtr wymiana oleju co 10000 na markowy elf 5 w 40 . Nie butowac na zimnym i studzić po ostrym brykaniu )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 jak sie dba to bedzie chodzićNie zawsze to takie oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi