kossak Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 a jak odpowietrzyć sprzęgło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wopa Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Jest na http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=10376 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossak Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 niestety u mnie jednak wymiana wysprzęglika - czyli demontaż skrzyni biegów ciekawe tylko jak wygląda sprzęgło :-/ i czy nie będzie prosic się o wymianę :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin12345 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 koledzy a może mi ktoś podpowie jak wymienić siłownik sprzęgła w scenicu, jak się go demontuje i jak najlepiej odpowietrzyć sprzęgło. Okazało się że ten siłownik który jest przy pedale sprzęgła zaczoł mi cieknąć. kapie z niego płyn na wycieraczkę i niewiem jak go zdemontować. Za używany chcą na szrocie 100. Może warto go wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miza92 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Witam. Ja zrobilem to samo ,ze odpaliem na biegu i bezpiecznik na klemie plusowej sie spalil. JA miałem 150amperów ,a nie 400 i zaplaciłem 20zl w zwyklym sklepie z czesciami. REGULAMIN 5.6 Na forum istnieje obowiązek stosowania polskich znaków diakrytycznych oraz zasad interpunkcji. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi