kilic Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Witam czesto widze ze niektóre meganki maja za tylnymi drzwiami na dole nadkola przyklejone ochronne folie z czasem to odłazi czy moze sa takie z plastiku lub ktoś może takie coś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Są firmy które obklejają prawie wszystko. Przednie zderzaki, lampy, elementy błotników, front maski itd. Pytaj u lakierników. Ja mam najechane 130.000 km i nic nie odłazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturka24 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witaj To nie jest folia tylko taka jakby guma. Koszt w aso 43 PLN. Normalnie też nie powinno odłazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilic Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 faktycznie jest takie coś w ASO putałem ale 50 zł. za jedną to chyba lekka przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz35 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaczyna "odłazić" jak sie często używa "kerszera" -ale to nie moja opinia ale kolegi. . Nie wiem czy nie mozna w zastępstwie oryginalnej użyc przeźroczystej foli samoprzylepnej (podobnej jak na wyświetlacze ale grubszej) jest w arkuszach A4 i A3. Osobiście naklejałem taką folię na popękana szybe w przyczepie kempingowej. Parę lat potem stała głównie pod chmurką( w zimie pod pladeką) i nie "odłaziła". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Proponuje zwykłą 3M folie poszukać za 50-80 zł to kupisz tego rolkę i obkleisz co tylko zechcesz. Dodatkowym plusem jet to ze jest bardzo wytrzymała na wszelkie warunki. u siebie w firmie taka obklejałem krawędzie natarcia skrzydła samolotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilic Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Elmer a gdzie taką folię kupi w jakim sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 3m nie znalazłem trzeba by było stronach producenta poszperać... ale znalazłem coś takiego http://allegro.pl/item653065159_bezbarwna_..._karoserii.html myślę powinna być dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilic Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Dzięki Elmer można obkleić pół autka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi