sexiserach Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Witam ! Postanowiłem sam wymienić sobie końcówki drążków kierowniczych. Niestety jedna końcówka jest strasznie zapieczona i zastanawiam się nad wyjęciem całego drążka z końcówką i rozkręcenie tego w imadle. Niestety nie mam pojęcia jak wyjąć drążek. Czy ktoś coś takiego robił jeżeli tak czy mogę zrobić to domowym sposobem, czy są potrzebne jakieś extra narzędzia ? Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Do wykrecenia drążka kierowniczego potrzebne jest jedno extra narzedzie. "Żabka" z długim uchwytem. Drążek jest przykręcony naprawdę bardzo mocno. Bez długiego klucza i kanału nawet nie próbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi