kieliszek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Co sądzicie na temat tej nawigacji, ktoś z Was miał z nią do czynienia? Mojej dziewczynie proponują taką gratis przy przedłużeniu netu, ale nie wiem czy to coś warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 czyżby neo ?? jak za free to trzeba brać. jak nie podpasuje to sprzedacie- chyba lepsze to niż czytnik kart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Osobiście mam larka 35.5c i służy mi puki co dobrze, jeszcze nie wyprowadził mnie w pole [a spróbowałby!] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieliszek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 czyżby neo ?? No zgadza się, chodzi o neo A korzystałeś może z takiej nawigacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 nie, nie miałem nigdy nawet w ręku. wszak mam garmina ale jakby mi dali tego Larka to bym brał... ale umowa na 3 lata, a to nie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieliszek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Cięcie No jest dokładnie tak jak mówisz (umowa na 3 lata), więc jak już dziewczyna ma podpisać na tyle czasu, to wolałbym żeby ten sprzęt był ok. Proszę przypomnieć sobie regulamin forum odnośnie zasad cytowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 kieliszek, nie cytuj całego posta zaraz pod nim. no 3 lata, więc dużo po drodze się może wydarzyć, np inna, lepsza promocja cenowa. w sumie nie wiem czy dobra jest ta oferta. Lark to nie jest jakiś super sprzęt żeby się tak na niego napalać i uwiązać na tyle czasu z tpsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 kieliszek, a jaki to lark? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 https://www.tp.pl/prt/pl/order/przedluzenie...rvice_type=2400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieliszek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Oki, już bez cytatu :-P Wiesz, z drugiej strony ja nie oczekuję jakiegoś max wypasionego sprzętu, wiadomo, że to tylko dodatek do głównej usługi, jaką jest net. Byleby dobrze działał...filmów na nim oglądać nie zamierzam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Dobrze mówisz ale zastanów się czy jest ona warta 3-ech lat na jednej umowie. Może ktoś pozna model to się sprawdzi po ile chodzą takie na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 sergiu83, właśnie to chciałem ustalić :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 i jak? dało się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 sergiu83, cierpliwości, działam 8-) [ Dodano: 04-06-2009, 14:47 ] Ze zdjęcia wygląda na moidel 35. na alledrogo od 199,- :-/ Ale jak zaczekacie dowiem sie dokładnie u dystrybutora jakie sprzedał do tepsy 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczimotor Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ja mam Lark-a. Wgrałem automape i śmiga ok, bateria trzyma ok 3h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi