pawelp2008 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Koza , arczimotor Zapraszam Lark na 4 stronie; http://mediamarkt.pl/krakow_II/gazetka/ pozdrawiam P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 ja mam też Clarka i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tico0 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Lark jest :) ! szczególnie 43.0 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 do kolegi króry zalożył ten temat. Nie daj sie naciagać na ten złom. Mi też chcieli coś tam wcisnąć ale wybrałem umowe na rok. A 3 lata, to koszmar męczyć się z nimi tyle czasu. Dopiero co wyprowadziłem się z domu i zakładałem nowego neta. Nie wybrałem neo bo to koszt ponad 100 zł miesiecznie za dzierżawe łącza i abonament za sam net. Wybrałem internet radiowy. Płace 50 zł za 512 kb/s więc oszczędzam 50 zł co mi daje 600 zł rocznie a za to moge sobie kupić navi jaki chce a nie jaki oni dają i umowe mogę zerwać w każdym momęcie bez żadnej kary. Tp to przeżytek ale to tylko moje zdnaie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC800 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ja mam od roku Lark'a 35 i nie na razie wszystko jest OK. Nie wymaga "łamania", czyta bez problemu AutoMape (domyślnie wczytana MapaMap), dzieciaki oglądają bajki lub słuchają muzyczki. Nie jest to sprzęt z górnej półki, tylko tani, sprawdzony sprzęt. Jeżeli chodzi o oprogramowanie (mapy, filmy, gry itp) polecam strony: http://www.my-navia.pl/ oraz http://forum.ppcwarez.org/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Jeżeli chodzi o oprogramowanie (mapy,(...) polecam się osobiście, robię takie różniaste np: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 miałem larka 35.3, sprzedałem i kupiłem 43.0 jak sie pokazała - potem pobawiłem sie Pentagramem i juz przy nim zostałem :) Jakoś wykonania zdecydowanie lepsza niż larka bo srodek najprawdopodobniej od tego samego chinczyka... 3-4 dni temu wyszlo do niego własnie nowe oprogramowanie zawierające nowe menu. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 co prawda to moje pierwsza nawigacja i jedyna z którą miałem do czynienia. właściwie byłem tylko w jednej dłuższej trasie z nią i moim zdaniem dawała rade :) wiadomo po osiedlu z nią nie jeżdżę bo znam drogę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Jestem szczęśliwym posiadaczem Larka 43.1, dokupiłem rozszerzenie MapyMap do wersji Top i jestem z niej zadowolony. Wykonanie solidne z materiału przypominającego w dotyku gumę, jednak bardzo twardą. Sama nawigacja ma naprawdę solidną "ramę", czytelny i wyraźny wyświetlacz. Za około 290,- jest to naprawdę przyjemne urządzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 ja posiadam Larka 43.1 i jak na chwile obecną jeszcze ani razu mnie nie zawiódł. Warty jest kupna bo nie jest drogi (ok 250-300zl) a łatwo jest do niego dograć mapy czy inne oprogramowanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczimotor Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 arczimotor Zapraszam Lark na 4 stronie; http://mediamarkt.pl/krakow_II/gazetka/ Dzięki za info - kupiłem w Ols, do Krakowa jakoś nie uśmiechało mi się jechać. Cena jednak 20zł wyższa niż w Krakowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 trochę odświeżę dyskusję dzisiaj zobaczyłem w reklamie Neonet Nawigacje Lark Freebird 43,2 WCAM z Kamerą cofania. Wie ktoś jak to działa i czy warko bulić aż 399zł za to. Przyznam że by mi się przydała by mi się kamerka z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 maciek127, z tego co w reklamie jest napisane i co na fotkach widać to kamerka przesyła obraz bezprzewodowo po WiFi 2,4GHz. Kamerka jest zasilana zapewne tak jak czujniki cofania z żarówki wstecznego. Widać przy nadajniku dwa kabelki 2 żyłowe i mikro antenkę. Co do samej nawigacji, to fabrycznie jest zainstalowana MapaMap 6.3.2 czyli najnowszy produkt IMAGIS-a, zapewne w okrojonej wersji Easy. By miał pełną funkcjonalność należy wykupić rozszerzenie do wersji TOP. Wówczas staje się bardzo przyjazną nawigacją na Polskę i tylko na Polskę. Tu dobra stronka na temat MapaMap-y: http://www.poi4mm.pl/ Ogólnie sam program jak i mapy polecam, sam tego używam. Z AM, jako przeładowanej niepotrzebnymi wodotryskami świadomie zrezygnowałem. Co do samego LARK-a, różne ma opinie. Czasami potrafi być upierdliwy przy instalacji uaktualnień. Wejdź na to forum to doczytasz więcej: http://www.my-navia.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walther77 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 PENTAGRAM NOMAD- bezapelacyjnie rewelacyjny- navi, filmy, zdjęcia, muzyka, bezawaryjność oraz marka Nawet filmy pono ładnie chodzą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Walther77, Ok ale pytanie było o Larka z kamerką cofania na WiFi. Pozostałe opisane bajery tez posiada ale czy to potrzebne w aucie :) Navi- owszem, jeszcze zależy od programu nawigacyjnego. Filmy na 4,3" to żenada, poza tym wolę filmy na plazmie jak w aucie. Muza- przez kiepski głośniczek MONO, mało przyjemne odsłuchiwanie. No jedynie fotki jako elektroniczna ramka do zdjęć może się przydać i ma sens w takim urządzeniu. No ale to nawet moja stara MANTA 030 potrafi. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi