lajman Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Dzisiaj jak pojechalem na wymiane opon to zauwazylem ze po stronie kierowcy przy nadkolu ida dwie wiazki przewodow. Jedna idzie do czujnika abs-u a druga zakonczona jest kostka i o ta kostke mi chodzi bo nigdzie nie jest podpieta. Czy ktos moze wie od czego ona jest?? Dodam ze mam megane II z 2003 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Może od czujnika klocków hamulcowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 raczej na pewno od czujnika klocków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 A może ktoś wymieniał klocki i wyjoł czujnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Wg instrukcji to jest jakaś satelita. nie wiem do czego służy. Też się o to martwiłem że mi coś wypadło, wykradli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 foto tej kostki by się przydało :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Nad jednym jeszcze się zastanawiam czy oby to nie jest od czujników ciśnienia. Bo ja miałem auto kupione bez tej opcji. W sobotę zobaczę u DrNO, bo on ma czujniki ciśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Co do czujników cisnienia, to ostatnio zauwazylem ze w mojej megi jest kontrolka na desce od tego ustrojstwa :D A z tego co wiem to w MI nie bylo tego w ogole dostepnego. Tak samo jak jest kontrolka od wylaczonej poduszki pasazera, czego tez nie dalo sie wykonac w MI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajman Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 sory ze dopiero teraz odpisuje ale nie mialem dostepu do netu a jutro zrobie zdjecie i tutaj wrzuce [ Dodano: 2007-04-26, 21:44 ] to jest ta kostka [ Dodano: 2007-04-29, 12:54 ] i wie ktos moze od czego jest ta kostka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 a macie ksenony ? to jest chyba instalacja od poziomowania ksenonów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 To jest na 100% wiązka do czujnika wysokości w przypadku Xenona. lajman napisz czy posiadasz xenony, a jak nie masz to masz wiązke przygotowaną pod xenona. W zwiazku z czym podaj mi na PW swój numer VIN i jaką masz wersje wyposażenia. Ja drąże obecnie temat przełożenia Xenona także te info by mi się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi