Lewy Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Niedługo później :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Lewy, :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Eee! Takie to ja też potrafię wstawić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 To w Legendach PRL było :) Warszawka - Drezyna (nie stety nie pamiętam modelu ;/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 to jest chyba M20, ale widziałem w naturze późniejsze modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dobra Panowie, koniec OT (który sam zacząłem). Odgadujemy zagadkę, zadaną przez DizzyX! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dizzyx wkleił zdjęcie Land Rovera tzw. serii I lub wczesnej serii II w wersji szynowej, jeżeli mam podać jeszcze dokładniejsze dane to się poddaję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 jeżeli mam podać jeszcze dokładniejsze dane to się poddaję :) Tak, bo ten samochód ma "specjalną" nazwę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 DizzyX czyżby Road/Rail Rover Series II? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 DizzyX czyżby Road/Rail Rover Series II? :) :) a mówiłeś że się poddajesz :) zadajesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Znaczy się zapodawam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 pizza, to Ty siedzisz w tym Honkerze? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Honker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Tarpan Honker II w wersji sanitarka wojskowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Wszystkie 3 trafienia dobre :) jednak meganecoupe02 był pierwszy. I dla dokładnego wyjaśnienia sprawy: 1. Tak, to ja nim powożę (dokładniej to powoziłem bo zdjęcie pochodz sprzed 9 lat). 2. Nie jest to Honker II tylko jak w papierach stało że Honeker :) aż żałuję że kserokopii sterego dowodu rejestracyjnego nie zrobiłem :) 3. To nie jest sanitarka-tylko paka taka jak do sanitarki a wykorzystywany w PKP i stamtąd w stanie totalnej destrukcji odkupiony. meganecoupe02 jako że byłeś pierwszy to dajesz następną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi