sergiu83 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Aktualnie, że przed chwilą... nie mogę lambdy wykręcić.. no menda jedna nie chce się nawet ruszyć. do tego jak tylko się wczołgałem pod autko zaczęło padać... no horhor jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 horhor :) sergiu83, jest jedna podstawowa zasada: Bez młota to nie robota! Do pełnego sukcesu potrzebny CI jeszcze przecinak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 A mnie nic nie wkurzyło. Mniód, orzeszki i malyna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 meganecoupe02, chyba nie sądzisz że ręcznie chciałem? nawet młot (-ek właściwie) nie pomógł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 radek-sląsk, ten co oddaje...dlaczego mam extra kase wydawać? za kare ją odłączyłem i przestała żyć hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 wiesz że koła się kręcą... :) Radek nie przenośmy SB tutaj. choć byłoby miło :) a tak w ogóle to co ma ta twoja mechanika do odkręcenia sondy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 chociaż mam MII podpinam sie pod wypowiedź poprzednika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popik81 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 a mnie draznia irusy ktore maja czas i jada 60 na 80.... i babcie jadace raz na tydzien na poczte po emeryture 40 kmh i dziury w drogach i waskie krete drogi gdzie nieda sie wyprzedzic i traktory i tiry i czesto zona :) ah jak to milo sie czasem wyspowiadac :) [ Komentarz dodany przez: gojgien: 2009-06-27, 23:37 ] popik81, mam radę, wracaj do kraju i to piorunem :) U nas nie jest za dobrze ale też nie tak źle jak masz teraz :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Moja megi, która postanowiła nie odpalić na parkingu tesco :-/ Zero reakcji na przekręcenie kluczyka, nic, zero, kaplica :-/ Na szczęście na popych ruszyła :-/ Mam dość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 zaawansowani emeryci za kółkiem starych gruchotów gdzie ledwo kręcą kierownicą(czyt. 80-90 letnie dziadki i babcie), niebieskie cwaniaki jak lansersko patroluja miasto jadąc specjalnie ile ograniczenie sprawdzając twoją cierpliwość jak jedziesz za nimi... a juz najbardziej mnie ostatnio wkurzają komentarze lektora w programie "UWAGA PIRAT" mimo, że program bardzo lubie bo można się nieźle pośmiać ale komentarze lektora o kierowcach są bardzo przesadzone bo sam na pewno święty nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stilgar Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Włamanie dziś w nocy do Meggi. Straty: -wybita prawa przednia szyba -radio -lekko wgnieciona górna krawędź przyszybia( wymagała prostowania bo szyba się nie mogła domknąć) -porysowana śrubokrętem ramka radia w desce rodzielczej Złodziej połasił się nawet na zapasowe bezpieczniki i 2 zapasowe żarówki :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati18 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 a juz najbardziej mnie ostatnio wkurzają komentarze lektora w programie "UWAGA PIRAT" Racja też mnie to wkurza strasznie, jakbym miał tam wystąpić to bym coś tam o nim wspomniał ;-) Niebieskie cwaniaki też są strasznie denerwujący. Ostatnio wieczorem z kolegą mieliśmy kontrolę, kazali otworzyć bagażnik, kumpel do mnie mruknął z uśmiechem że ma bałagan straszny, to myślałem że facet go pobije. Wydarł się na niego, że jak chce, to on mu może znaleźć powód do śmiechu, tylko wtedy to on będzie się śmiał a kumpel będzie płakał... I co się dziwić że ludzie ich nie lubią... spotkałem paru sympatycznych policjantów i do takich nic nie mam, ale niektóre jednostki to po prostu chamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Remont ul. Młynarskiej w Warszawie :) z 4 pasów ruchu zrobili 2 :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Osoby po 80-tce, które dalej jeżdżą autami :-/ Dziś w przychodni przedemną stał właśnie ów dziadek, niedosłyszący z ograniczonymi funkcjami ruchowymi. Jakież było moje zdziwienie, gdy powiedział GŁOŚNO!!!, że chce badania na przedłużenie sobie prawa jazdy :-| Kilkukrotnie prosił panią recepcjonistkę o powtórzenie tego co powiedziała :-| Jak taka osoba, może wogóle prowadzić?. Dla mnie jest to nie pojęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zupełnie tu się z kolegą zgodzę. Powinny być jakieś normy, jakieś REALNE badania na refleks i czas oceny sytuacji w danym wieku... A mamy wręcz odwrotnie, niedosłyszących i niedowidzących dziadków, którzy powodują coraz więcej wypadków. Sam byłem kiedyś świadkiem takiego wypadku jak dziadek wyjechał sobie wprost pod rozpędzony (około 70km/h) samochód, w którym jechała młoda kobieta z dzieckiem... Była to droga czteropasmowa (po 2 pasy w jednym kierunku oddzielone pasem zieleni), a dziadziuś wyjeżdżał z podporządkowanej z prawej strony, bo chciał przejechać w lewo, no i niestety nie zauważył samochodu i bum. Oj straszny to był widok, na szczęście dziecko i Pani prowadząca prawidłowo pojazd przeżyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi