Maniek Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Chciałem się zorientować czy ktoś korzystał z takiej usługi? Jeśli tak to jaki jest koszt takiej zabawy? Zastanawiam się nad tym, gdyż mam 3 delikatnie wgniecenia "parkingowe" po bezmyślnych klientach supermarketów i chciałbym się ich w jakiś sposób pozbyć. A wiem, że ta metoda jest bezbolesna, tylko nie wiem jaki jest koszt tego. Będę wdzięczny za udzielenie mi info! Pozdrawiam :) ps. Po co zakładasz nowy temat jak znasz metodę. - Prezes (nie chodziło mi o suchy lód - tak na marginesie i tak wogóle to teraz nikt nie odpowie mi zapewne na moje pytanie bo miałem na myśli naciąganie blachy więc mój temat mija się z tematem pt. suchy lód :-/ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggumiswawa Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Miałem Wgnieciony tylni błotnik Megi 1 dość znacznie mała awanturka na mieście. Narzędzia [ptrzebne do naprawy to: 1.Troche czasu 2.Piwko 3.Przyssawka do trzymania szyb wielkość stosowna do wgniecenia 4.Przyłożyć w miejsce wbicia 5.Zassac tak jak by sie chiało szybe złapać 6.Delikatnie (Bez mega) siły pociągnąć do siebie a zasysyane powietrze zrobi swoje. 7.Wypić Piwko i cieszyć sie efektem [shadow=cyan:a3b7206454]U mnie nie ma śladu.[/shadow:a3b7206454] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ggumiswawa, daj jakieś foto z efekty twojej pracy, przed i po... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 wielkość stosowna do wgniecenia tzn? większa, mniejsza czy taka sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggumiswawa Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Wielkość jaka została u mnie użyta Dno ssawki było wieksze niż pole wgniecenia A foto jest w moim profilu niestety tylko po naprawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Czyli na wieksze wgniecenia - przepychaczka do kibli :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Tzn wielkość przyssawki taka jaką stosują w serwisie? Mają chyba jednakową średnicę. [ Dodano: 2007-08-24, 19:42 ] Co z tą wielkością przyssawki? Jaka ona wkońcu ma być? Są jakieś specjalne rozmiary?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggumiswawa Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Moja przyssawka miała jakieś 10-12 cm średnicy służy do noszenia szyb to skąd mam wiedzieć jakie są w serwisach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Rozumiem Ggumiswawa robiłeś to na płaszczyźnie bez zagieć? Bo ja mam punkty w iejscach gdzie blacha jest zaginana i nie wiem czy to da zamierzony efekt ehh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 http://trotek.prv.pl/ dziś widziałem samochód reklamowy tej firmy i spisałem sobie adres - może komuś się przyda ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Jakos nie trafiaja do mnie profesionalne firmy, ktore skapia 19zł na rok na normalna domene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 To święta prawda Easy. Nie majątek a prestiż podnosi. Poza tym jeśli chcesz zarobić to kup domenę a wtedy wszyscy cię znajdą. Wiem coś o tym, bo kupuje u mnie cała Polska. A na temat. Ładnie to wychodzi :D Mam kilka takowych wgnieceń, więc muszę zainwestować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Przyssawka to uuówania wgnieceń to przereklamowana metoda - jakoś u mnie nie dało skutku zassane powietrze więc nie wiem jak u innych, ale u mnie wgniecenia nie zniknęły całkowicie. Może na jasnym kolorze nie widac tego aż tak bardzo jak pisał kolega powyżej, ale na ciemnym kolorze równicy nie widac - wgniecenia jak były tak są ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Maniek - u mnie dokladnie tak samo :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Trzeba znaleźć inną metodę, któa będzie skuteczna. Bynajmniej teraz wiem, że pieniądze wydane na przyssawkę są pieniędzmi wydanymi w błoto ehh! A wgniecenia nie znikły ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi