michalj25 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Mam od roku Megane II phI, jestem bardzo zadowolony z tego autka (prócz niedziałających klameczek - free hands - ale to normalka w tym modelu i świecącą się kontrolką od Airbaga - kostka fotela kierowcy). Ostatnio zauważyłem nowy problem, na trasie na komputerze pojawia mi się komunikat "injection input". Czy mógłby mi ktoś podpowiedzić co ten komunikat dokładnie oznacza. Czy jest to tylko błąd komputera, czy jakaś usterka np. końcówek wtrysku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 "injection input"A nie przypadkiem "injection fault"? Wiele o tym jest napisane na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi