wojti2001 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Wiem ktos moze gdzie i za ile mozna dostac gumowe dywaniki do Meggi III coupe ?? Poniewaz mam oryginalne gumowe, ale one nie maja rantow ochronnych i w zime sadze, ze woda z nich bedzie szybko uciekac, a ze zblizaja sie urodziny to juz wiem co sobie zazycze tylko musze znalezc, aby dobre dostac pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Poszukaj w sklepach motoryzacyjnych.Zawsze jakąś wanienkę dopasujesz.Zapytaj w AS.Zeszli nieco ze swych szalonych cen.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munchausen Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 powiadasz, że zeszli ze swoich cen... 380 oryginalne dywaniki gumowe w ASO. natomiast ja poszukuję dobrego weluru. ale nie badziew allegrowy, tylko naprawdę coś porządnego. w ASO akurat nie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 te z ASO to sa te niestety, ktore mam. Pytalem w aso czy maja takie, aby trzymaly wode i stwierdzili, ze nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Wojti! Najpierw piszesz ,że chcesz gumowce.potem ,że dywaniki.Wiesz czego chcesz?Auto to nie pałac ,choć niektórym się myli.Pozdrawiam.Jak musisz to wydaj w ASO.To samo badziewie jak zakupione na All za 1/4 ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 pisze w temacie bardzo wyraznie: "dywaniki gumowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Sorry.To przez upał.Moje kupione w sklepie moto maja 5 lat i sa użytkowane w drugim aucie a wyglądają ok.Kosztowaly chyba 40 zł.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi