Kambol Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ten z aukcji wygląda na taki, który możesz zamontować wyłącznie poziomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroki83 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 odgrzeje kotleta: na szczęście gaśnie, ale teraz nie pali na dwa cylindry - coś za coś :) :) czyli co jeśli zapali siś kontrolka serv to auto będzie palić na 2 cylindry ?? ciekawe jak by było u mnie w 1.9dTi miałem poprzednio taki czujnik w R25 ale nie kolidowało to z praca silnika a zapalały sie te same kontroki co piszecie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinioczet Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) WITAM, A MOŻNA PROSIĆ JESZCZE RAZ O ZAMONTOWANIE ZDJĘĆ? NIE WIEM CZEMU, ALE NIESTETY NIE WYŚLWIETLAJĄ SIĘ FOTKI... POZDRAWIAM I PRZEPRASZAM JAK COŚ NIE TAK NAPISAŁEM MARCIN Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.10 - Caps Lock Aston76 A po co kolega krzyczy!!! Proponuję przypomnieć sobie regulamin forum. A fotek brak, bo były na serwerze zewnętrznym zamieszczone. Aston76 Edytowane 11 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Mówisz, masz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi