Maniek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Mam pytanko jeśli chodzi o ten plastik za klamką zewnętrzną w Megane II - on jest wciskany czy przykręcany?? Bo u mnie jest luźny i nie wiem czy da się go jakoś usztywnić bo przy prędkości to słychać jak uderza i jest to wkurzające :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 a tak ogolnie to po co on jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 [Cięcie] czujnik karty Hands-Free Proszę nie cytować postu 1:1 jak odpowiadasz bezpośrednio pod nim - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 oo nie wiedzialem ze to mam, moze dlatego ze nie dziala :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 No fantastycznie, a ja nadal nie wiem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 ten czarny plastik nie oznacza ze masz hands free - w wersji zwyklej (karta na fale radiowe), tez to czarne jest. jesli lata, to powinna tez latac i sama klamka, przyznajmniej tak sie u mnie zwalilo. ktos sugerowal, ze trzeba sciagnac boczek, przesmarowac mechanizm klamki i spasowac (dokrecic - nie mam pojecia, nie wiem jak to wyglada w srodku), zeby pozbyc sie luzow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi