maz8 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Ostatnio zupełnie przypadkiem zauważyłem dwie dziury w schowku po stronie pasażera. Czy ktoś mi może powiedzieć do czego one są ? Aby ułatwić trochę o co mi chodzi dołączam zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 po prostu masz klimatyzowanyc schowek na tej wiekszej powinno byc cos w stylu klapki ktora mozna otwierac i zamykac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz8 Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Nic takiego nie ma, a tym bardziej schowek nie jest zimy gdy włączam klimatyzacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 u mnie jest niebieska klapka, jak ja otworze to schowek sie chlodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Ja mam tylko jedną dziure tą większą i żadnej klapki nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechub Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Sprawdź czy masz zamontowaną rurkę dopływową "zimnego powietrza " zza skraplacza. Jesli tak , to poprzedni uzytkownik który zgubił klapkę zamykajacą nie był zwolennikiem zimnego schowka i zatkał dopływ czym popadło :-? U mnie działa OK. (jak klapka w pozycji otwarte :lol: ) Na "mur" przekonasz się demontując schowek - jak do wymiany filtra kabinowego, wszystko będziesz miał jak na dłoni. PS. Temat wystąpił na Forum w Dział Techniczny » Mechanika » Wyposażenie dodatkowe » MII i "lodówka" w schowku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz8 Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Tak na chłopski rozum to myślałem że to może dziura do wyprowadzenia gniazda AUX bo w końcu mam taką funkcje w radiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi