inzynier1984 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witam Parę dni temu kopiłem renut megame 2 1,6 i dostałem spadku zerwaną dźwignie hamulca ręcznego czy ktoś z was miał coś takiego jak byłem w serwisie na przeglądzie zaproponowali wymianę całej dźwigni na nową koszt 600 zł + robocizna, czy da się to zrobić w nieautoryzowanej stacji czy tylko w aso ( oprócz ceny mam z nimi nie miłe wspomnienia elektryka w clio2) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabru Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Co znaczy zerwana dźwignia? Pewnie tylko linka. Co by to nie było zrobisz spokojnie za 1/3 tej bandyckiej ceny. Zdejmij przednią ściankę podłokietnika i widzisz o co chodzi. Czy czytałeś swojego posta po napisaniu go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cracoos Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Jeżeli jest to kwestia wymiany linki to zamkniesz się w 100PLN (koszt nowej linki) i 3 godzinach pracy, pod warunkiem że masz chęci i kanał :) Zanim zabierzesz się do pracy ściągnij sobie manual serwisowy z ftp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warmplace Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Hej Podłącze się, żeby nie robić śmietnika. Mam taki problem. Ręczny od jakiegoś czasu przestał mi działać. Okazało się, że to wina sprężynek od zacisków. Gościu zaproponował kupno 2 nowych za 500 zł czy tam ile.. a tak naprawdę brak jest niby tylko tych sprężynek. Chciałem kupić używane zaciski, ale też by mnie to z 200 wyniosło. Jeśli będzie trzeba tak właśnie zrobię. Macie może pojęcie czy ktoś dorabia te pierdzielone sprężynki. Szukałem i nie mogę znaleźć. Miał ktoś kiedyś taki problem. Zastawiam się w ogóle czemu nie ma tych sprężynek... HELP. Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Tu masz komplet za 50zł http://allegro.pl/item873134157_renault_me...gulatorami.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warmplace Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Hmm ale co to ? szukam zaciskow i do tego do megane II 1.6 16v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi