kepa416 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witam czeka mnie wymiana klocków, jakie najlepiej wybrać do 1.5 dCi z 2005 roku ? Polecają mi ATE i Lucasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 textar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 textar bo ? lepsze gorsze ? o ile sam jeździsz na takich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 polecam HRy, cena vs.jakośc bardzo dobra. Jakość nie gorsza jak TRW. To ta sama fabryka w której klepali TRW, zmienił się tylko właściciel tzn nastąpił rozłam z TRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 ja tez polecam textary - podobno pierwszy montaż - i cena jest ok. Sam założyłem takie w zeszłym roku i śmigają bez najmniejszych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ja juz 2 kpl. ma taxterów i sa bardzo ok nie piszczą i całkiem nie źle hamują . Generalnie sa dobre koszt około 140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Textarów nie moglem znaleźć u mnie w mieście. Kupiłem TRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi