Joel Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 hej, mam pytanie może ktoś będzie wiedział: mam megane 2 i na allegro znalazłem rolety na tylnie szyby boczne - sprzedawca pow że można je włożyć do każdej meganki niezależnie od wersji. Ja rozebrałem boczek drzwi i nie widzę żadnych zaczepów... gdzie one są? którędy powinna wychodzić siatka z boczka? może ktoś ma zdjęcie boczku z tymi zaczepami? ja dołączam zdjęcia rolet które posiadam. pozdrawiam i dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Siatka wyłazi pomiędzy plastikową i materiałową częścią poszycia drzwi. Prawdopodobnie razem z roletami trzeba zmienić też te boczki. Ciekawe czy masz haczyk na górnej krawędzi drzwi do zaczepiania rolety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joel Opublikowano 7 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 miedzy poszyciami nie mam miejsca materiał jest znitowany na plastikowe nity a na górze nie mam żadnego haczyka ale mam wkręconą śrubkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Wg mnie to nadają się tylko do kombi i sedana pod warunkiem posiadania boczków z wycięciem na roletę. Kombi i sedan mają większy rozstaw osi i drzwi są szersze niż w hatchbacku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Eee to masz lipę - dlaczego nie kupiłeś razem z boczkami. Teraz to nic Ci nie pomorze, musisz dokupić boczki. Chyba, że jesteś specjalista w wycinaniu i oklejaniu boczków tak żeby wyszło jak w oryginale :). A jeszcze są tam zaczepy nie wiem do czego je przykleisz. POZDRAWIAM Życzę powodzenia. Nie łam się jeszcze wiele rzeczy przed tobą do zepsucia :)) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 To w końcu taka roleta bedzie pasowała do meganki ii w wersji sedan i combi. Bo mam polamaną i chcialbym ja wymienic tylko nie wiem jaki numer ma roleta do wersji SEDAN. REGULAMIN pkt 5.6 i 5.8 - literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi