Gość sei08 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Niech kolega paradox2604 bardziej sprecyzuje swoje wymagania i czego oczekuje od auta,to wtedy będzie łatwiej coś wybrać. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradox2604 Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 hehe dzieki panowie za odpowiedzi no autko musi ladnie wygladac i zeby do niego nie dokladac pozniej ;) musi miec 4/5drzwi bo to autko ma byc rodzinne silnik gora 2.0 moc bez znaczenia gaz czy olej?"?? tu jest problem ;) bylem zdecydowany na ta lagunke 2(ladny wyglad i dobra cena) ale po wypowiedziach juz mi sie odechcialo teraz zastanawiam sie nad ta meganka 2??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Pół roku obecności na forum powinno Ci wystarczyć, aby podjąć decyzję ;) [ Komentarz dodany przez: gojgien: 2009-09-26, 13:21 ] pół roku ale tylko 4,1 godziny ;) się za takie podejście należy hehehe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradox2604 Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 no niestety nie mam zbytnio wiele czasu ciagle praca i praca w domu jestem gosciem wiec co sadzicie o tej megance 2 ??? warto w nia inwestowac czy nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi