kepa416 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 aaaa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Ja to ściągałem 'na mokro', podczas mycia auta. Śladów kleju nie widać (a nie męczyłem się z tym jak Pan z filmu powyżej), jednak jak auto jest brudne to widać, że tam był napis MEGANE [wygięcia w klapie czy co?...] ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 jednak jak auto jest brudne to widać, że tam był napis MEGANE Przychodzi mi na myśl aby odtłuścić odpowiednim preparatem miejsce po napisie, wtedy resztki kleju wyeliminujesz i jak brudne auto to nie powinno być śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Może trzeba spolerować? Pasta Tempo powinna wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba88 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 ja mialem slad ja zdjalem napis,polerowalem Automax-em i pozniej chyba Tempo nablyszczajaca ale dokladnie nie pamietam.sladu nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedFlag Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 ja też szukam jednej literki, a konkretnie literki I. przyjęło się jakoś, że moje auto nazywa się "Świnia", więc postanowiłem kupić jeden napis z Megane i 2 ze Sceniaca i z tych liter stworzę napis "Świnia" na tylnej klapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 RedFlag: Megane i Scenic z tych liter stworzę napis "Świnia" Jak uda Ci się zrobić z tych liter napis "Świnia" to jesteś dla mnie miszczem świata :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 z eś będzie miał problem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 o "w" już nie wspomnę, no chyba że "m" się odwróci :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedFlag Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 jeżeli chodzi o "W", to racja, po prostu odwracam "M". Co do "Ś", to haczyk zrobię z kawałka uciętej części pod kątem z literki "N", boki pokryję sprayem chromowanym i będzie git. :) Właśnie zamówiłem napis ze Scenica i będę miał już komplet liter, więc pod koniec tygodnia zabieram się do pracy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oper601 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Jeśli chodzi o odklejanie napisu Megane z tylniej klapy to wszystko jasne, ale powiedzcie, czy ktoś z Was usuwał naklejke z tylniej szyby Renault ELF. Mam auto z 2003 roku, przyklejona do szyby jest juz prawie 7 lat i tak o sobie nie chce zejść. Ma ktoś jakiś pomysł jak to odkleić żeby nie zniszczyć wszystkiego do okoła z nerwów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 SZUSZARKA? ;) i drewniana łopatka z kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oper601 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 hmmmm... Zobaczymy kepa416, na ile skuteczną metodę mi podałeś. Może jakieś inne propozycje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ja bym uważał żeby małych przewodzików od podgrzewana szyby nie uszkodzić :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 To Aceton ;) i rozpuszczalnik rzeczywiście Kaliomekki, ale one chyba muszą wytrzymać jakąś temp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi