NEFRYT Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Witam mam Meganke II szukam tłumaczenia komunikatów jakie się wyświetlają na komputerze auta z holenderskiego na polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 W ASO można przegrać oprogramowanie kompa i problem obcego języka ginie.Jest tylko jeden problem nie wszystkie roczniki wgrywają.Koszt usługi to ok.60 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Do PH I nie ma języka polskiego. Pozostaje angielski, niemiecki, włoski, francuski etc. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEFRYT Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 A czy znajdę gdzieś w internecie takie tłumaczenia bo słyszałem że jak się przestawi to zawszę coś się spieprzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Napisz te komunikaty to je ci przetlumacze. Sam mam auto kupione w NL, wiec wszystko jest po niderlandzku. BTW, nie ma jezyka holenderskiego prosze Panstwa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 słyszałem że jak się przestawi to zawszę coś się spieprzy Bajki jakieś, nic sie nie s**** ;-) . U mnie był niemiecki a jest angielski i to dwukrotnie zmieniany i jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEFRYT Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 jak miałem zafire takie komunikaty miałem spisane wszystkie na karce i tak samo chce zrobić w megance zapala się teraz że olej ok i niema nic do zapisania w pamięci kom ale chciał bym to wszystko mieć spisane jagby kiedyś coś to będe miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 wszystko mieć spisane jagby kiedyś coś to będe miał To nie wystarczy http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=2500&...ight=komunikaty Po co wyważać drzwi otwarte już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEFRYT Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 To są komunikaty po francusku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Ale chyba dotyczą tego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEFRYT Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Jasne prezes ale mi chodzi czy ktoś ma przetłumaczone na polski z holenderskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 nie lepiej sobie jezyk zmienic na angielski ;P przy okazji wizyty w ASO? w mojego znajomego w megance ladnie poprosilem i zmienili za friko;) toz to w CLIPIE zmien język i ok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEFRYT Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Chyba tak zrobię ciekaw jestem czy się da na polski zmienić mam meganke II z 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 NEFRYT, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 NEFRYT, zaspokoję Twoją ciekawośc...nie da się :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi