sekal Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 glinka i meguiars dc polish Dodano: 04 wrz 2012 - 17:57 dziś byłem na bezdotyku oczywiście sama woda żadnych szczot i żrącej piany i odpychanie jest rewelacyjne, jak jechałem widziałem jak kropelki uciekają z maski, w sobotę będzie dokładnie myta więc postaram się coś nagrać dziś niestety zbyt dużo ludzi, ziomek4007 a nie nakładałeś czasem 2 warstw? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) XXX Edytowane 25 Maja 2021 przez sebek0720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) a nie nakładałeś czasem 2 warstw? tym razem nie :) dla wzmocnienia po myciu zawsze "przelatuje" lakier QD... FK 425 ewentualnie PB S&G, ale na fotkach wyzej jest sam wosk Edytowane 6 Września 2012 przez ziomek4007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) To ja też się pochwale kropelkami. Pierwszy raz tak na serio polerowałem auto, zestawem: tempo + mleczko sonax xtreme + wosk twardy sonax extreme + 3 godz. ręcznej roboty. Edytowane 7 Września 2012 przez Maks79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 To ja mam taki efekt po myciu szamponem z woskiem a tu czytam o nie wiadomo jakich nakładach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Hehe ... Biorąc pod uwagę fakt, że to było najpewniej pierwsze woskowanie w życiu tego auta (i moim też) to i tak jestem dumny z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 To ja mam taki efekt po myciu szamponem z woskiem a tu czytam o nie wiadomo jakich nakładach :D :D no way :D By sekalsekal at 2012-09-13 By sekalsekal at 2012-09-13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reval Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 też tylko wosk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygmund Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 co proponujecie do odświeżenia i aby pięknie wygladał czarny lakier - dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) korekta lakieru, wosk i po między kolejnymi woskowaniami np. jakiś QD Edytowane 29 Września 2012 przez ziomek4007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygmund Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 korekta lakieru - przekładaj odrazu na polski język - proszę , wosk - firma i jaka najlepsza metoda polerowania - maszynowo czy ręcznie jakiś QD - tzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 korekta lakieru darcie lakieru czyli tzw polerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygmund Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 już wsz.teraz jasne . U mnie we wsi biorą ok 150 zł za polerke ,ale słyszałem że niby profesjonalna usługa potrafi kosztować 400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Za 150zł to pewnia jadą tempo na wiertarce :D wejdź i zobacz http://forum.kosmetykaaut.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi