sucre Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Tak jak napisał kolega wyżej..za 150-200zł to polerka w pół dnia jakąś farecla, póżniej politura żeby zamaskować/wypełnić hologramy i niby się świeci. Szkoda tylko że po 4-5 myciach politura się wymyje a naszym oczom ukażą się piękne hologramy/chmury jak to niektórzy nazywają. Ostatnio polerowałem Q7 to zeszło mi 3 dni na sam lakier..Porządna polerka trwa min 15godz. Zapraszam na www.klinika-lakieru.hostit.pl strona w trakcie przygotowania więc moga być jakieś błedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Ja ostatnio woskowałem auto mleczkiem, efekt no jest, ale to nie na moje siły, teraz chce spróbować Tutle Wax Ice, zobaczymy jak się sprawdzi :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 jeżeli chcesz mieć długotrwałą ochronę i blask kup sobie finish kare 1000p a jeśli stawiasz na pełny blask to Chemical Guys Butter Wet wax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 (edytowane) XXX Edytowane 25 Maja 2021 przez sebek0720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 też racja, trudno się nie zgodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marbor Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 panowie mam prozbe, może któryś z was wypisać jaki środek od startu do pięknego połysku, i jakim potem używać do pielęgnacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) XXX Edytowane 25 Maja 2021 przez sebek0720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marbor Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 no i o takie info czekałem, wielkie dzięki :( na kosmetyki przeznaczyłem 350zl, bo początek jest najgorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) zobacz może Cię zainteresuje http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=12283&postdays=0&postorder=asc&start=0 Edytowane 28 Października 2012 przez sekal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marbor Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 super przemiana, 3dni roboty i fura niedopoznania :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 A ja mam pytanie, czym woskować auto? Gąbka gumową czy szmatą mikrowłókno? Bo patrze na sklepy z woskami i nigdzie nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 najlepiej aplikatorem do wosku Ja używam MEGUIARS SOFT FOAM APPLICATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ok, dzięki. Ja używałem wosk twardy Sonax w poprzednim aucie i powiem że po woskowaniu wstawiłem butelkę wosku to on leciał z środku na koniec dachu i spadł. I dodatkowo mniej śniegu trzymał w aucie zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Na przyszły sezon przydałoby się kupić coś nowego do mycia autka, co możecie polecić. Ciekaw jestem opinii produktów poniżej. Najbardziej do gustu przypadł mi link nr 1 i 4 Link nr 1 Link nr 2 Link nr 3 Link nr 4 czy nie ma sensu przepłacać i lepiej kupić coś takiego :( klik Edytowane 13 Listopada 2012 przez sekal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) XXX Edytowane 25 Maja 2021 przez sebek0720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi