Barnaba27 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 dziś byłem na zmianie kół na zimowe w Renault ;) mają chyba jakąś akcję ponieważ wgrali mi w ramach gwarancji nowy program do komputera UHC, powiedzieli że mają jakąś zaktualizowaną wersję i ją wgrywają, nie wnikałem w szczegóły może ktoś bardziej zna się na tym to niech podzieli się wiedzą jeśli moder uzna, że post ten powinien znaleźć się gdzieś indziej to niech przeniesie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoph Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Mnie takze kiedys serwis zapraszal do wgrywania jakiegos "lepszego, nowego" programu wszystko odbylo sie przy okazji wykonywanego serwisu i za program nie placilem bylo gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 a wiadomo czego ten update dotyczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 właśnie nie wiem dowiedziałem się tylko że to oprogramowanie kompa nowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Prawdopodobnie został znaleziony w sofcie jakiś błąd krytyczny, dlatego to robią. Jeszcze mi się nie zdażyło , aby serwis , nawet na gwarancji chciał mi wgrać nowszy soft do komputera, nawet jak zapytałem ( w czasie gwarancji) , czy można przełączyć komunikaty na język polski, to otrzymałem informację , że trzeba najpierw wgrać nowszy sof, ale za pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Mi tez wgrali nowy softm jakies 2 miechy wczesniej. Niby "przy okazji" jak regulowali zamek od klapy od bagaznika. Ale jakie zmiany nie byli w stanie powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 dostałem info z ASO że ten update dotyczy tylko konkretnyc VIN'ów - ale nie wiem co zawiera w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi