Krzychu Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Znowu przypominam, że radio musi posiadać "wyjście" na dodatkowy wyświetlacz, bez tego mając nawet interfejs, to nie będziemy mieli do czego go podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Oj nie amen, bo niedługo ja się pochwale innym radiem, choc juz obecnie korzystam z innego. Mysle, ze w poniedzialek juz bede mogl wrzucic fotosy Oczywiscie kase, ktora musialbym przeznaczyc na interfejs dolozylem do radia. A pilot będzie IR, w postaci karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 A ja miesiąc po zmianie radia dokupilem glosniki... moze nie ten wątek ale sie pochwale Na przód poszły Alpine SPE-13CS ze zwrotnicami Na tyl Alpine SXE-1325S... Gra narawde super.. :) poelcam! Tylko interfejs mi nie dziala a kable wszystkie sa dobrze podlaczone ?!! :evil: Krzychu a u Ciebie jakie grają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Ja mam przednie fabryczne 16,5cm+tweetery, z tylu Pioneer'y z metalizowaną membraną, rarytasowy model o mocy 60W RMS 16cm, bardzo fajnie grają (ale pod wzmacniaczem) i mają duży skok + subwoofer Earthquake 12" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mici.fox Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Kupiłem megi II bez radia z zaślepką, dokupiłem oryginale radio i jest za małe do dziury ! do okoła jest szpara i mam takie pytanie czy ta ramka http://www.allegro.pl/item217847831_ramka_renault_megane_ii_modus_f_vat_super_cena_.html będzie pasować do oryginalenego radia megane II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Będzie pasować. Mam podobną i wygląda ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 a zaślepkę szuka DrNO jak masz to daj mu cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mici.fox Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Faktycznie pasuje, przy zakupie radia zrypałem kupiłem za małe, bez sensu robią dwa rodzaje takich samy radii wąskie i szersze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s1810 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Ja do scenica 2005 dałem radio sony CDX-GT616U do tego interfejs cena okło 350 pln i działa sterowanie w kierownicy i wyświetlacz ale tylko radio płyta albo USB nie ma na wyświetlaczu. Do tego głośniki JBL i można wreście coś posłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 a czy ktos nie ma zaslepki ktora byla w miejscu gdzie ma isc radio? interesuje mnie wersja ciemna. http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=2549 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweeł Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Podepnę się do tematu :) Czy przykładowo CD z PhII będzie działało poprawnie w phI? Czy są jakieś sprawdzone radyjka, współpracujące ze sterowaniem i wyświetlaczem? Widziałem w SPRZEDAM takie, ale się spóźniłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Czy przykładowo CD z PhII będzie działało poprawnie w phI? Tak, ale musisz zmienić instalację od radia, wyświetlacz, pilot chyba też. Jest o tym na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 witam. ja mam problem odnośnie montażu radia pioneer DEH-P6800MP w megance II. wyjalem ladnie radio fabryczne, zadowolony probuje wlozyc polkieszen, a tu niemiła niespodzianka - kieszeń nie chce zmieścić się w otwór po fabrycznym radiu. zastanawiam się teraz, czy może będe musiał bawić się w poszerzenie tego otworu.. czy może w jeszcze inny sposób zamontować kieszeń wewnątrz deski, żeby radio siedziało stabilnie w niej... może macie jakieś patenty na montaż innego radyjka... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja zakładałem Pioneer DEH-4200SD i nie było żadnych problemów. Wymiary tych radioodtwarzaczy powinny być zbliżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi