piotr_147 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam mam problem z włączeniem radia po odłączeniu akumulatora wprowadzałem kod i omyłkowo zatwierdziłem go przyciskiem nr 6 a nie 5 i teraz jest zablokowane komunikat ERROR jak to odblokować proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Poczytać forum i poczekać z włączonym zapłonem aż puści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieti Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 za każdym błędnym wprowadzeniem kody coraz dużej trzeba czekać na możliwość ponownego wprowadzania ale zablokować całkowicie się nie powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_26 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Polecam ściągnać sobie z działu download na tym forum instrukcje do radia link http://megane.com.pl/dload.php?action=file&id=12 tam jest wszystko dokładnie opisane jak w takiej sytuacji należy postę ;-) pować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaels Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 kręcąc pokretło satelity ustawiamy pierwszy numer np 7, po tym naciskamy dolny przycisk (pojedynczy)i przechodzimy do drugiej cyfry, znowu pokretło satelity wybieramy następną cyfrę i akceptujemy dolny przycisk, po wpisaniu 4 cyfr przytrzymujemy dolny przycisk do czasu aż kod się zatwierdzi.W przypadku błędnego kodu wyskakuje napis error i wydłuża się czas wpisania następnego kodu.1 minuta, 2 minuty, 4 minuty, 8 minut, 16 minut, 32 minuty itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał111 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam a czy może ktoś wie czemu moje radio raz działa i wszystko na wyswietlaczu jest ok a raz mi się wyłacza i gaśnie z wyswietlacza a jak mi się jakoś włączy to muszę mu kod wpisać . Może ktoś wie cu mu może dolegać i czemu się rozłącza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Poszukaj w kostkach, bezpiecznikach - coś nie styka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał111 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 wyjmowałem radio sprawdzałem połączenie kostek tak jak bezpiecznik jest oki. Nie wiem tylko jak dostać się do wyświetlacza na desce, bo z tego co wyczytałem, tam może coś nie łączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 A u mnie po każdym błędnym wpisaniu kodu ,czas się nie wydłuża zawsze jest 1,5min.Nie wiem czy to jest prawidłowo czy nie ,ale niech tak zostanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi