snap Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Witam,Ja dzisiaj zapłaciłem za ubezpieczenie (pełen pakiet) do megane II z 2004 roku, 2976zł :cry: Przykro nie mieć zniżek. to musialo bolec :roll: tak z ciekawosci: samochod trzymasz pod blokiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 ja dziś zapłaciłem 447zł smao OC w PZU podobnie jak Maximus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yano Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Samochód trzymam pod blokiem i mobilizuję się do kupna śrub zabezpieczających do felg. Nie wiem czy kradną takie auta, masz wiedzę w tym temacie? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommiB Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 A ja mam OC po poprzednim wlascicielu w PZU, natomiast dokupilem AC + NW w AXA. Przy 60% znizkach (ojciec jako wspolwlasciciel, ja poki co mialem na siebie przyczepke, zeby zniki lecialy, ale cos wolno leca... ;-)) i 15% wkladzie wlasnym wyszlo 893 PLN, platne jednorazowo. 15% wklad wlasny oznacza, ze place mniej za skladke (przy 0% wkladu, wyszloby ok 1200pln lub 1500 za pelny pakiet), choc oznacza rowniez ze przy wyplacaniu szkody moj wklad to min. 1250pln lub max 2500pln. czyli jak bede mial stluczke za 1500pln, to prawie wszytko place ja, a jak by mi ukra....nie bede konczyl..., to dostane 100% - 2500pln. Tak czy siak mam nadzieje, ze AXA bedzie lepsza firma niz Link4. Zobaczymy, obym nigdy nie musial sprawdzac... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiphoper Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witam. Mam pytanie odnośnie ubezpieczenia. Posiadam Megi 1.6 97r. Jestem ubezpieczony w PZU. Jako właściciel jest wpisany mój ojciec (posiada on 60% zniżek), a jako współwłaściciel ja. Roczna kwota ubezpieczenia wynosi 1123zł. Czy jest to możliwe żeby z jego zniżkami tyle było do płacenia? A może zrobiłem błąd i jako współwłaściciela miałem wpisać ojca? Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Allianz = OC+NWW = 783zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 w compensie samo OC 290 zł (z dn 22.10.07) w samopomocy jest jeszcze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziebice1 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 W Warcie OC i AC 60% zniżek OC- 486zł AC-628zł = 1144zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertto Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 W Hestii w pakiecie OC+AC+ubezpieczenie majątkowe mieszkania łącznie ok. 1500 zł. Przy czym z pełną zniżką na OC 345 zł, AC na kwotę 24.000zł (ze zniżką za jeden rok ubezpieczenia 1100zł.) Jeżeli chcecie przy okazji ubezpieczania samochodu ubezpieczyc dom lub mieszkanie to Hestia ma cikawą ofertę. Jeśli chodzi o Samopomoc, to OC ma atrakcyjne, ale z AC przeginają. Piszę tu o ubezpieczeniu auta z silnikiem 1,9dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 pamietam jak ponad 3 lata temu chcialem ubezpieczyc auto w LINK4-reklamowali sie jako znaczaco tansi od konkurencji. Moje auto bylo wtedy warte ok 33 tysiace, pani policzyla i powiedziala ze AC+OC bedzie razem 6 tysiecy :evil: :-/ :-| :-> argumentujac to tym ze nie mam prawa jazdy dluzej niz rok i (powiedziala mi to doslownie) z pewnoscia bede mial niedlugo dzwona!!!!!!!!!! moja odpowiedz brzmiala nastepujaco; (............CENZURA................) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 mi w zeszłym roku ac+oc+nw jakoś 4 tałzeny - prawko 5 lat ale kogo to obchodzi tak naprawdę te wszystkie linki i inne duperele na telefon są droższe niż PZU przynajmniej w moim przypadku a PZU jest pewne krotko mówiąc oc w link 4 1500zl w pzu 1100zl w pakiecie z ubezpieczeniem na życie na 400tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 W moim przypadku OC + AC + NW wyszło około 2.8 tysięcy za cały rok (rozłożyłem na dwie raty więc nie pamiętam dokładnie). Zwyżka za wiek (nie ukończone 21 lat w chwili ubezpieczania), zdaję się, że za staż też (niepełne 3 lata). No i pierwszy samochód na mnie też. Mało pomogły zniżki ojca (30% OC i 20% AC). Ciekawe ile będzie w tym roku po podwyżkach. Edit: ubezpieczyłem się w HDI, zerowy udział własny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 zwyżkę za wiek masz do 26 roku wiec jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 zależy gdzie w PZU jest 26 ale w linku z tego co pamiętam 24 (a moze to w hestii..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Liczy sie ukonczone 25 lat, jak w Allianz na przyklad. W mnie po roku w Allianz dali 20% znizki na OC (AC nie mam, a NNW to zawsze 50,-) Sam sie zdziwilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi