MrTea Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Może temat trochę dziecinny ale co tam... Ja najszybciej na niemieckiej autostradzie jechałem swoim scenikiem 200km/h na lpg (wskazanie licznika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 mnie interesuje 1,9dci najlepiej 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 wg licznika 205 km/h, a wg gps'u 187 km/h (pomiar w tym samym momencie) a jeszcze się rozpędzał, ale był łuk i wolałem nie ryzykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hada Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 180km/h i jak powyżej, przyspieszał dalej (niestety nie poznałem jeszcze możliwości zawiasu. Poznaje powoli). Myslę, że te 190km/h - 195km/h da rade. Ale moja to R19 więc się nie liczy :-P P.S.: R19 1.8 16V z silnikiem iF16 leciałem 205km/h...żadna rewelacja (jechać tak szybko) ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrucha Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 190 km/h i chyba nie wiele więcej już by się dało. Miałem zalane V-power - ciekawe czy coś pomogło Ale bicie rekordów już mi przeszło od kiedy na obwodnicy Ostrowi Maz. zaczeło regularnie śmigać nowe mondeo :lol: secret POLICE :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 190kmph (katalog rzecze: 170kmph) na autobahn'ie Heidellberg > Frankfurt po wczesniejszej zmianie na 16" z obliczen licznik teraz powinien mniej pokazywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 przed chwila przelecialem sie po autostradzie na 6 biegu i przy 3000obrotow 190kmh wiec z 210 by bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Panowie, przypominam, ze w Polsce na drogach publicznych max to 130 km/h ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Jak dla mnie to temat, w którym padnie najwięcej kłamstw ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Moja tylko 185-190..., to jest szczyt jej mozliwości... ;-) ale tylko na zimówkach, bo na 17'' to troszke mniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 185 udokumentowane zdjęciem z statycznego stróża prawa hihihi pierwszy i ostatni raz tak szybko teraz wiem ile to kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Panowie, przypominam, ze w Polsce na drogach publicznych max to 130 km/h ! He he , nikt przecież do tej pory nie napisał że tą prędkością jechał w polsce :lol: Ja ma taki głupii zwyczaj że musze sprawdzic ile moje auto pójdzie i wynik mojej megi to 180 (wg licznika) i ni eprzypuszczam zeby poszla wiecej :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Jak dla mnie to temat, w którym padnie najwięcej kłamstw ;-) moim swiadkiem moja dziewczyna, ze nie lubi aut to jest wiarygodna Panowie, przypominam, ze w Polsce na drogach publicznych max to 130 km/h ! dlatego testowalem w niemczech u szwagierki :lol: Ja ma taki głupii zwyczaj że musze sprawdzic ile moje auto pójdzie i wynik mojej megi to 180 (wg licznika) i ni eprzypuszczam zeby poszla wiecej :lol: mam to samo, musze poznac auto od zera do vmax zeby wiedziec co potrafi, raz, moze dwa i tyle, wtedy znam autko na wylot, jeszcze jakas jazda po kretej drodze, samemu, w niedziele wieczorem, zdala od ruchu, w zimie na sniegu i lodzie i tyle :lol: przynajmniej wiem kiedy sie "zmieszcze" a kiedy lepiej poczekac. i tez nie sadze zeby moja poszla juz cokolwiek wiecej, pedal byl w podlodze :lol: i tak smiesznie doszla dosc zywo do 190 i koniec, zaparla sie i wiecej "NIE! :evil:" :) choc odciecia nie osiagnela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 210 w niemczech gdzie nie łamałem prawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Hadson, a jak z obrotami ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi