coolesh Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 wiesz... moze 2 wiecej niechcący było - pewnie skłamałbym gdybym powiedział ze nie - ale pilnuje magicznej (dla mnie) 130-stki. 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrzinX Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 jechalem 155 moze troszke ponad. W książce pisze V-max 158 czyli chyba moja megi przy przebiegu 160000 nadal jest w niezłej kondycji. Dodam ze było lekko z górki ale tylko leciutko. Pochwalcie się ile wasze 1,9D poleci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkb Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 O fajnie, wątek "kto ma dłuższy p....rędkościomierz" :lol: Tu ogólnie szybka jazda to drogi sport, więc nie za bardzo jest gdzie sprawdzać :lol: na kawalku autostrady nocą, gdzie wiem, że nie ma kamer, przycisnąlem raz do niecalych 100mph i odpuścilem, mimo, że się wciąż rozpędzal - mam biologiczny uklad ostrzegawczy ustawiony na 85mph, więc uznalem, że zupelnie wystarczy :lol: Wg katalogu z E7J powinienem móc pojechać 106mph - i wygląda, że to prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptr Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Najszybciej jechałem 160 km/h 8-) V-max - 197km/h PS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Panowie (no i oczywiście Panie)... zastrzele was. 130 km/h. Ogranicznik mam w głowie To nie ten wątek tu piszemy o v-max meganek a nie uzytkowników :lol: Popieram twoje podejście bo i ja generalnie staram sie jeżdzić zgodnie z przepisami (+10 do prędkości "sugerowanej" w czerwonym kółeczku), ale jak już wcześniej napisałem sprawdzić auto muszę podobnie jak to podkreślił kolega DrNO (żebyście sie nie czepiali - jeżeli jakiś bałwan postawi na ulicy ograniczenie 20 uznaję że to tylko jego marzenie o długości i jade 45 ). pozdro :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 To nie ten wątek tu piszemy o v-max meganek a nie uzytkowników Poniekąd to v-max mojej meganki choć wg fabryki to ~ 200 km/h. Moge za to cie zapewnić że osiągnięcie pierwszej setki żadko u mnie znacznie przekracza 10sek... 8-) No chyba że gnije w korku..... :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Tia.. cudowne korki w naszym cudownym mieście.. :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 To ja mam krotkiego p....rędkościomierza ;P Bo moje V-MAX to 120 km/h na A4 i to 3 x w zyciu:) To i tak dla mnie za duzo :> 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Ja to 60 mph w porywach 70 mph wiecej nie bo zona sie boi A poza tym u mnie nie ma sie gdzie rozpedzic bo drogi waskie i krete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Jestem młody i łamie przepisy, ale naprawde szanuje takie osoby które piszą ze dla nich max to 120km/h!!!!! sorry za off topic anie nie mogłem się powstrzymać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 co do łamania przepisów to w życiu dostałem tylko 3 mandaty: -jeden za prędkość -jeden za brak świateł -jeden za jazdę pod prąd na wstecznym na uliczce jednokierunkowej z zakazem ruchu (wytargowałem zniżkę studencką - 100zł bez pkt) ten ostatni to jedna z moich ulubionych anegdot :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 215 km/h. Byłoby więcej, gdyby jakiś burak w Voyager'e nie wcisnął się na lewy pas. Tetetka siadła na ogonie. Trzeba było uciec. Autostrada Katowice - Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 166 km/h wedlug gps'u, czy to nie troche za malo? prędkościomierz pokazywał około 175. Jechałem po równej poziomej drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 166/175 to krótko jakoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 dlaczego za malo ? gps pokazywal na 100% dokladniej niz predkosciomierz samochody testowane w programach motoryzacyjnych i czasopismach sa mierzone za pomoca gps'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi