gacek_fm Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Problem jest taki, że mam poniszczone kable-taśmy mieszczące się w podsufitce, dlatego nie działają mi wycieraczki w trybie przerywanym (sprawka jakiegoś kolesia ze śrubokrętem). Załatwiłem te taśmy i teraz musze je wymienić, dlatego mam kilka pytań: 1. Czy ktoś rozbierał już podsufitkę w MII i jak to zrobić? 2. Czy po wymianie tych kabli musze jechać na komputer? 3. Czy musze odłączyć akumulator przy tej wymianie? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Co do rozbierania podsufitki byłbym bardzo ostrożny. Po pierwsze łątwo ją połamać, po drugie nie wiem jak u Ciebie, ale są kurtyny powietrzne i nie wiadomo czy nie zakłócisz ich pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 O połamanie się nie boje ale chodzi mi właśnie o poduchy. :cry: W ASO taka operacja to koszt około 800 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 z poduchami jedna zasada, odpinasz aku i jest ok. wtedy poducha to zwykly klocek, a nie smiercionosna zabawka :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi