tatko40 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 jestem szczęsliwym posiadaczem reni ale ostatnio jak postała dwa dni mniała problem z odpaleniem swiece grzeją bo kontrolka się paliła jakiś czas , dopiero po piątym kręceniu zagadała , ale też zauwarzyłem że podczas kręcenia rozrusznikiem coś się z rury kopciło i czuć było rope Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 masz problem z ropą albo z zaworkiem zwrotnym ktory nie powinien dopuścić aby paliwo spłyneło do bakuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatko40 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 rope mam dobrą tankuję tylko na pewnych stacjach ale gdzie znajduje się zaworek zwrotny to niewiem jak bym wiedział tobym wymnienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Jak masz gruszkę do podpompowania to w gruszce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajus Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 masz problem z...zaworkiem zwrotnym ktory nie powinien dopuścić aby paliwo spłyneło do bakuu ja mam megane I phII 1.9dci i mam podobny problem czy u mnie tez jest taki zaworek? po dluzszym postoju dluzej kreci zanim odpali. co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropkaband Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Ja miałem problemy z odpalaniem rano. Najpierw wymieniłem gruszkę bo paliwo się cofało. Pomogło na jeden dzień. Następnie wymieniłem czujnik położenia wałka rozrządu jak się okazało niepotrzebnie. Pojechałem na diagnostykę Clipem i przyczyną okazał się przepływomierz. Otworzyłem maskę, wpiąłem luźno zamocowaną wtyczkę i autko odpala za każdym razem :P Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi