Paczus Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Witam Was! Mam problem, poniewaz nie wiem dlaczego moj klakson jest bardzo cichy. Gdy jade Megi inni kierowcy nie słyszą mojego klaksonu. Jest posiadaczem Megi II 1.9DCI 2004rok Dzięki z góry za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Może to tylko złudzenie, mi też się wydawało że mój klakson jest zbyt cichy. Ale jak zatrąbiłem żeby wystraszyć moją żonę to już od tygodnia sam sobie jedzenie robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Paczus, może masz jakąś regulację na klaksonie. Widziałem kilka klaksonów i miały zawsze śrubkę, którą można było wkręcać lub wykręcać. Dawało to regulację tonu i głośności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 a moj klakson po wizycie u mechanika wogole przestal dzialac :-( i nie wiem dla czego. ma ktos jakis pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 a grzebał CI przy poduszce? albo w komorze silnika bo mógł przewody rozpiąć i potem zapomnieć podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 skrzynie biegow mi wymienial, przewody sa podlaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 bezpieczniki sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 sprawdzalem, sa dobre w ogole po tej wymianie to mam kilka "strat" : klakson, nie swieci mi lampka w bagazniku, kierunkowskazy nie wylaczja sie same, przednie przeciwmglowe nie dzialaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 kierunkowskazy nie wylaczja sie same, przednie przeciwmglowe nie dzialaja. sprawdź czy Ci przy poduszce powietrznej nie grzebał albo przy kolumnie kierowniczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 kurcze tak to jest jak sie za granica da Polakowi naprawiac samochod. Sprawdzalem bezpieczniki i teraz bez radia zostalem bo sie rozkodowalo. Kodu nie znam bo jestem 6 wlascicielem auta. Tutaj nikt nie ma briefow ani innych dokumentow wozu. Tylko dowod rejestracyjny. No i teraz mam dopiero problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 to jedź do kolejnego Polaka, żeby Ci kod z radia zdjął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Nastepnego to potraktuje chyba kijem do Hurlingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beziii Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 No dobrze nie bede przeklinal bo mnie zbanuja.... zepsuł mi się klakson i nie wiem jak go naprawić ponieważ rozkład bezpieczników w tej małej skrzyneczce wewnątrz auta nie odpowiada temu co jest na rysunku klapki [pokrywki od tej skrzyneczki gdzie jest podpięcie do kompa] Czy klapka jest z innego modelu? Czy ktos sie bawił caaaałą elektryką w aucie i podpinał te wszystkie kable i kabelki po swojemu i cudem tak trafił ze auto jeździ? Prosze szanownych forumowiczów o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chcr Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Witam Was!Mam problem, poniewaz nie wiem dlaczego moj klakson jest bardzo cichy. Gdy jade Megi inni kierowcy nie słyszą mojego klaksonu. Jest posiadaczem Megi II 1.9DCI 2004rok Dzięki z góry za podpowiedź :) mam ten sam problem bardzo cichy klakson ze asz smieszny...przyczyna tez nieznana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinimod Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 ktoś wie gdzie w MII jest zamocowany ten klakson? i czy pasuje każdy standardowy, ew. czy może być z Laguny II ? http://www.allegro.pl/item379378343_klakso..._laguna_ii.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi