robo12121 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 w Lublinie ja zaczalem w srode ale dzis za duzo sniegu na ulicach troszke bylo i znosilo mnie zbytnia moja megi I phI ale mysle ze jutro bedzie dzuo bialego puchu i nie bede musial z dou na zajecia jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ale nigdy nie uskuteczniam takich zabaw na drogach publicznych. Popieram w 100% takie zachowanie, oby więcej tak myślących a będzie nam się lepiej jeździło i może dłużej co poniektórym żyło Też tylko na zamkniętym terenie lubię się pobawić . np. z kartonem w nagłe hamowanie aby potem mieć właściwe odruchy jak jakiś komórkowiec się zagada na śmierć albo palant ze słuchawkami na uszach lub w uszach, wlezie prosto pod koła Ćwiczenie czyni mistrza ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 i ja sie dzisiaj poślizgałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja tam wole sie slizgac na parkingach, przynajmniej jak w cos walne to bede wiedzia ze nikomu innemu sie nic nie stalo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaron Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ja się raz obróciłem na ręcznym koło Tesco nikogo nie było super. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ja się raz obróciłem na ręcznym koło Tesco.Pozdrawiam. nieeee no , możemy zamknąć ten wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Kufa ale chłopaki płaczecie o tym bezpieczeństwie aż się czytać nie chce.......Przecież logiczne jest, że jeżeli ktoś ćwiczy na parkingu to prędzej czy później zobaczy jakieś puste (dobrze widoczne) skrzyżowanko i nie ma bata, żeby nie spróbował....Nikt mnie do tego nie przekona. Ciekaw jestem ilu userów na oblodzonej jezdni zawraca na 3...... :roll: CareK, masz 24 lata a tak piszesz o tym bezpieczeństwie jak byś miał 60. Wchodząc w zakręt na śniegu nie wpadasz nim 60 na godzinę.....tylko powolutku....ciach ręczny i gazik :)aby samochodzik się sunął.......ludzie patrzą a Ty tryumfujesz...... a jak uderzysz w krawężnik to jest na odwrót.....he he. Śmieszna jest zima. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Vivaldi, popieram.Mnie jutro czeka 530km takiego slizgania ,czego część w górach.Jakoś nie napawa mnie to optymizmem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 a ja dziś pośmigałem sobie po łąkach i bezdrożach w śniegu niech tylko sypnie więcej - będzie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 sobie po łąkach i bezdrożach olo2oo1, to jest niebezpieczne...mogłeś zająca rozjechać i co by na to jeże powiedziały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 tomek42007, przepraszam, nie chciałem stwarzać zagrożenia btw spotkałem jedną sarnę i zająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 tomek42007 - wydaje Ci się, że zabawny jesteś, czy co? Myślisz, że mi tym dogryzasz? Nic bardziej błędnego. Śmiejcie się, ironizujcie Panowie, nie ma problemu. Tylko jak któryś w coś pierdzielnie, to niech nie przychodzi tutaj na forum z informacją, że on biedny tylko ćwiczył na drodze, a tam mu jakiś inny pojazd wyrósł. Mogę myśleć, jak 60latek, możesz sobie tak myśleć - ale bezpieczeństwo na publicznej drodze jest najważniejsze. Może dużo nie przejechałem, bo w ciągu swojego życia zaledwie jakieś 120 tyś km, ale widziałem parę wypadków i widziałem dużo cwaniaków, którzy tylko ćwiczyli. Droga publiczna to nie Wasz folwark i nie interesuje mnie, że Wy chcecie trenować. Ale pierwsza sprawa co robię, jak zobaczę takiego delikwenta to 997 i możecie mnie nazywać donosicielem - I don't f... care. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ak zobaczę takiego delikwenta to 997 i co powiesz....że zakręcił na ręcznym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 i co powiesz....że zakręcił na ręcznym....uwierz,że gdyby to nie było w PL tylko np w Austrii kręcący bączki by mandat zapłacił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Powiem, że stworzył realne zagrożenie na drodze publicznej, wezwą mnie do komendy i podam co i jak Ostatnio, z 3 miesiące temu, jadąc do pracy gość stał na drodze. Po prostu stał jak idiota, koło urzędu skarbowego i czekał sobie na żonkę. Stał tak ze 20 min i blokował ruch (m. in mnie), mimo, że w około było dużo parkingów. Zadzwoniłem kulturalnie na policję, niestety w tym czasie gość pojechał, ale wezwano mnie na komendę. Powiedziałem co i jak i jakiś tydzień temu wezwali mnie do sągu grodzkiego, tam powiedziałem jeszcze raz co i jak, no i wygrałem sprawę. Gość dostał w Cenzura grzywny, jakieś tam punkty, a ja miałem czyste konto Niestety, z kretynizmem walczyć trzeba. Nikt na drodze nie odpowiada tylko za siebie, ale też za innych. I to mi się podoba Proszę cenzuralnie się wypowiadać na forum. Układ jednostek SI przeglądnąłem i nie znalazłem takiego określenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi