st220 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jeżeli to ostatnie zdjęcie przedstawia zderzak który jedzie do ciebie pocztą to czym się martwisz? Tam jest ta osłona. Bardziej bym się martwił brakiem kratek... Według mnie banan pod zderzak różni się tym, że w RS jest szerszy niż w "cywilnej" wersji, tak jak zderzak. A jak jej nie masz to raczej z podróby nie kupisz, a ASO zwali Cię z nóg. Lepiej odnituj swoją i zawieś zraz z nowym zderzakiem do dobrego Plastikarza. Co do pytania to tak to są dokładki do nadkoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 To nie jest mój zderzak:) kratki już też lecą do mnie:) dobra najwyżej dolepię trochę włókna do standardowych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ta osłona jest w komplecie z poszerzeniami do nadkoli i kosztuje 350 zl w ASO :) wiem bo kupowałem :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk101 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witaj malykubek,tak jak koledzy wczesniej powiedzieli tzn.osłona do sporta jest szersza i te ze zwykłych zderzaków nie pasują a w serwisie cena powala za ten kawałek plastiku,poza tym części te nie są dostępne na allegro dlatego ja jak kupowałem zderzak to zwracałem uwagę na to czy wszystko jest w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 no widzisz, ja miałem okazje cenowa.. ale mam dokładki nadkoli ale nie mam osłony dolnej... mówi się trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st220 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 mówię Ci jedź z osłoną do plastikarza. Jak jest dobry to nawet śladu nie będzie że coś rzeźbione było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 będę miał jeszcze naklejki pod zderzak z rs po lifcie tą "kratownice" tylko ona jest szaro-biała? Co sądzicie? Czy może lepiej żeby ona była szaro czarna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk101 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam,zderzaki polakierowane ale zauważyłem że brakuje mi jednego plastiku.Czy ten plastik będzie pasował od mojego zderzaka z wersji przed liftem?Ten jeden plastik zaznaczyłem na zdjęciu a brakuje mi z drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Nie będzie bo tam takiego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk101 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 To znaczy że powinien być tylko ten jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Znaczy takie są tylko w RS Poza tym to jest chyba tylko jakaś przesłona aby do IC powietrze dochodziło a nie odbijało się na boki. Trzymać to on raczej nic nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 a ja mam takie plasticzki u siebie w starym zderzaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk101 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Witam,montowałem dzisiaj wszystkie atrapki po malowaniu i ten plastik z lewej strony patrząc od środka zderzaka pasuje idealnie tak jak jest na zdjęciu ale są te same otwory i uchwyty z drugiej strony i tego plastiku nie mam,on jest na całą wysokość tej atrapy dolnej a więc chyba od normalnej wersji chyba nie będzie pasować?A propo wiem że nie ten dział ale zadałem pytanko na moim profilu o końcówki wydechu tylko że już jest na drugiej stronie i nikt tam nie zagląda może coś doradzicie i napiszecie na moim profilu.Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawrick Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 panowie a ja mam do was takie pytanie planuje zakup zderzaka od RS tylko zastanawiam się czy w moim przypadku to ma sens ponieważ jeżdżę sedanem a jeszcze nie widziałem zderzaka na tył,czy nie będzie wiochy jak myślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 mawrick, spójrz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi